"Шахтар" - "Дніпро": Луческу поскаржився на суддю, а Маркевич відзначив самовіддачу своїх гравців

Поділитися
"Шахтар" - "Дніпро": Луческу поскаржився на суддю, а Маркевич відзначив самовіддачу своїх гравців Луческу вважає, що арбітр повинен був призначати пенальті
Головні тренери донецької та дніпропетровської команди прокоментували протистояння в Одесі.

Мірча Луческу та Мирон Маркевич підвели підсумок протистоянню "Шахтаря" та "Дніпра", яке завершилось з рахунком 2:0 на користь дніпропетровців.

Мірча Луческу зазначив, що "Дніпро" заслужив перемогу, проте традиційно для себе не забув згадати і суддівство: "Дніпро" заслужив сьогодні перемогу. Вони дуже прагматично зіграли, перекрили нам усі зони в атаці, а самі намагалися будувати гру на контратаках. Але за рахунку 0:0 був чистий пенальті на Феррейрі, після якого все змінилося. Повторюється ситуація минулого року. В матчах з "Дніпром" і "Динамо", напевно, будуть великі суддівські помилки, ми будемо втрачати очки. Після цього моменту з пенальті почалася контратака суперника, в якій "Дніпро" і забив перший гол".

Також румунський фахівець відзначив, що незадоволений грою своїх підопічних: "Занадто знервовано ми сьогодні виглядали. Плюс Шевчук не може у своєму віці дозволяти собі такі жести. Він дорого за це заплатить. Звичайно, в якійсь мірі гравці думали і про майбутню гру з "Рапідом", але таким чином ми все одно не маємо права грати".

Мирон Маркевич відзначив самовіддачу своїх підопічних і той факт, що його команда додає в другому таймі: "Була хороша самовіддача, зіграли дуже грамотно в обороні. Команда виконала те, про що ми просили. Обіграти "Шахтар" на чужому полі не кожному дається. Ми добре знаємо "Шахтар", адже вони грають практично одним складом. Ми їх вивчали, деякі футболісти грали під моїм керівництвом, так що основним було не дати розбігтися Тайсону, Марлосу і Тейшейрі. Нам це вдалося. Ми взагалі граємо краще у другому таймі. Так було і з "Динамо", і з "Чорноморцем". Команда додає".

Читайте також: Маркевич розкритикував суддівство у матчі "Дніпра" з "Чорноморцем"

Нагадаємо, перемогу дніпрянам принесли голи Матеуса і Селезньова. А в доданий арбітром час другу жовту картку за неспортивну поведінку отримав Шевчук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі