"Шахтар" - "Динамо": гравці команд прокоментували бійку

Поділитися
"Шахтар" - "Динамо": гравці команд прокоментували бійку Бійка закінчилася червоними картками
В київському клубі звинувачують Степаненка, в донецькому вважають, що не правий тільки Ярмоленко.

Гравці "Динамо" і "Шахтаря" прокоментували бійку на футбольному полі, яка сталася під кінець другого тайму.

Євген Хачеріді: "Гравці "Шахтаря" почали провокувати наших уболівальників, це дуже негарно. Так, вони виграли і можуть радіти, але не можна так себе вести. Андрій заступився за наших уболівальників, за імідж клубу. Ще раз повторюся, так себе поводити гравці "Шахтаря" не мали права - той же Степаненко, інші гравці. Я вважаю, що Ярмоленка не можна звинувачувати".

Олександр Шовковський: "Вітаю "Шахтар" з перемогою і вітаю їх зі срібними медалями, вони їх заслужили. Неприємний епізод, який стався в кінці гри, зовсім вибив усе з колії. Я вважаю, що Тарасу варто було подумати про свою безпеку, так як він тепер проживає в місті Києві. Не виключено, що вболівальники не захочуть йому прощати подібного роду дії. Але це вже особиста справа Степаненка та футбольного клубу "Шахтар".

Віктор Коваленко: "Степаненко порадів голу. "Динамо" ж теж раніше так раділо. Тарас просто відсвяткував гол таким чином, а потім Ярмоленко себе не дуже коректно повів. Може, якщо він вибачиться, то в збірній все буде далі нормально".

Максим Малишев: "Ярмоленко просто не вміє програвати і б'є нишком. Раніше кинув футболку Степаненка і вибачався, казав, що це випадково. Тепер всі знають, що не випадково. Я багато хочу сказати, але, напевно, це вже буде зайвим".

Василь Кобін: "Все почалося з Ярмоленка, він вдарив Степаненка... Що, людина не має право показати емблему трибунам? Він же не показував ті жести, які показували нашим уболівальникам Мілевський, Гармаш або той же Ярмоленко... Навіть після першої гри Ярмоленко показав свою поведінку, наступивши на футболку".

Нагадаємо, "Шахтар" розгромив "Динамо" з рахунком 3:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі