"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 9 вересня

Поділитися
"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 9 вересня "Шахтар" прийме "Динамо" у Харкові © ФК Шахтер
У Харкові відбудеться чергове українське "класіко".

Сьогодні, 9 вересня, в Харкові відбудеться поєдинок сьомого туру української Прем'єр-ліги між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

У "гірників" буде хороша можливість піти у відрив від киян. Розрив між грандами становить три очки, а в разі перемоги господарів він може збільшитися до шести пунктів. "Гірники" вирішили перенести цей матч зі Львова, де зазвичай проводить свої домашні поєдинки команда Пауло Фонсеки.

Надії донеччан на активну підтримку можуть виправдатися, так як в місті є ажіотаж. До вечора 8 серпня у продажу залишалося близько двох тисяч квитків. Таким чином, 40-тисячна арена "Металіст" буде заповнена повністю.

Поєдинок стане репетицією для обох команд перед стартом у єврокубках. "Шахтар" чекає гра з "Коньяспором" на виїзді в Лізі Європи, тоді як "Динамо" стартує в Лізі чемпіонів домашньою зустріччю з "Наполі".

З останніх кадрових втрат у "гірників" В'ячеслав Шевчук - лівий захисник не полетів у Харків через травму. Крім того, може пропустити поєдинок лідер атаки донеччан Тайсон - футболіст досі не повернувся в розташування клубу з національної збірної Бразилії через проблеми з перельотом. Кияни підходять до зустрічі в оптимальному складі, а на місце Александара Драговича, який перейшов в "Байєр", може вийти Євген Хачеріді, який вже відновився після пошкодження.

"Шахтар" - "Динамо"
П'ятниця, 9 серпня, Харків, стадіон "Металіст", 21:00
Пряма трансляція: "Футбол 1", ТРК Україна
Арбітр: А. Абдула (Харків)

Орієнтовні склади:

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Коваленко, Дентіньо, Едуардо

"Динамо": Шовковський, Морозюк, Сілва, Віда, Антунеш, Сидорчук, Корзун, Буяльський, Ярмоленко, Гонсалєс, Мораєс

Нагадаємо, букмекери вважають, що у "Шахтаря" більше шансів в цьому матчі. Коефіцієнт на перемогу "гірників" - 2,28, на те, що матч завершиться внічию - 3,60, а на перемогу киян - 3,10. Найімовірнішим рахунком є мінімальна перемога "Шахтаря" - 1:0, яка оцінюється коефіцієнтом 7,60.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі