"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 1 травня

Поділитися
"Шахтар" - "Динамо": анонс, де дивитися матч 1 травня "Динамо" і "Шахтар" зустрінуться в черговому "класіко" © football.ua
Українські гранди проведуть центральний матч другої половини сезону, який при цьому вже втратив турнірне значення.

Сьогодні, 1 травня, відбудеться центральний матч 24-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого донецький "Шахтар" прийматиме у Львові київське "Динамо". ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо".

Команда Сергія Реброва вже вирішила питання чемпіонства, вигравши титул достроково, тому матч не матиме турнірного значення. Крім того, головний тренер "гірників" Мірча Луческу може надати відпочинок лідерам команди, враховуючи поєдинок у півфіналі Ліги Європи проти "Севільї", який відбудеться п'ятого травня в Іспанії.

Тим не менш, сам Луческу вже заявив, що кияни не зможуть вважати себе повноправними чемпіонами, якщо не зуміють перемогти у Львові, тому принциповість матчу може підштовхнути суперників до повноцінної боротьби за результат. У "Динамо" на поле навряд чи вийде захисник Александар Драгович, який отримав травму, а до тренувань після ушкоджень приступили Морозюк, Федорчук і Рибка. При цьому очікується, що Ребров віддасть перевагу основному складу і не буде випускати резервістів.

Варто відзначити, що команди провели між собою вже 71 матч, а на одну перемогу більше у "гірників" - 26, тоді як 20 разів суперники завершували поєдинок внічию.

"Шахтар" - "Динамо"

Неділя, 1 травня, Львів, "Арена Львів", 19:30

Пряма трансляція на телеканалах "Футбол 1" і "Україна"

Орієнтовні склади

"Шахтар": П'ятов, Кобін, Ордець, Кривцов, Шевчук, Степаненко, Малишев, Бернард, Едуардо, Дентіньо, Гладкий.

"Динамо": Шовковський, Данило Сілва, Віда, Хачеріді, Антунеш, Рибалка, Сидорчук, Велозу, Ярмоленко, Гусєв, Мораєс.

Арбітр - Юрій Можаровський (Львів)

Читайте також: "Шахтар" - "Динамо": кияни є фаворитами матчу

Зазначимо, букмекери вважають фаворитами майбутньої зустрічі киян. Коефіцієнт на перемогу "Динамо" - 2,40, тоді як на перемогу "Шахтаря" - 2,60. Найменш вірогідним варіантом у принциповому протистоянні вважається нічия - 3,10.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі