"Шахтар" без проблем обіграв "Карпати" у Львові

Поділитися
"Шахтар" без проблем обіграв "Карпати" у Львові "Шахтар" зумів взяти реванш за поразку від "Карпат" восени 2013 року
"Гірники" швидко забезпечили собі комфортну перевагу, і на відміну від минулого сезону, надійно зіграли в захисті, довівши справу до 8 перемоги в чемпіонаті.

Донецький "Шахтар" вперше за три поєдинку заробив у свій актив 3 очки, обігравши на виїзді львівські "Карпати" 2:0.

Донеччани забезпечили лідерство у матчі ще до екватора першого тайму, а потім без проблем контролювали гру.

Відкрити рахунок "Шахтарю" вдалося чи не в першому атаці - до цього львів'яни намагалися нав'язати свій сценарій поєдинку, але ні самовідданість на всіх участказ поля, ні кілька проведених атак не допомогли їм. До пропущеного гола "біло-зелені" зустрічали суперника в центрі поля, а коли підпустили його ближче до своєї штрафної, той відразу включив високий темп і не залишив господарям жодного шансу.

Після помилки Грегоржа Балажіца Алекс Тейшейра зробив рахунок 1:0, а через 12 хвилин Луїс Адріану несподівано опинився на ударній позиції і не схибив - 2:0. "Карпати" спробували переламати хід гри, але - марно: донеччани були заряджені на перемогу зі стартового свистка і у підсумку досягли свого.

"Шахтар" наблизився до "Дніпра" на один, а до "Динамо" - на два залікових пункти. Втім, 22 листопада дніпропетровці зіграють з "Говерлою", а через день проведуть свій матч і динамівці. У разі перемог у чемпіонаті збережеться статус-кво.

Читайте також: Бразильці "Шахтаря" дебютували за національну збірну

15 і 18 листопада п'ятеро гравців "Шахтаря" взяли участь у двох матчах збірної України - спочатку підопічні Михайла Фоменка обіграли Люксембург 3:0 у матчі відбіркового турніру Євро-2106, а потім не зуміли обіграти Литву в товариському матчі.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі