Серена Вільямс виграла Відкритий чемпіонат Франції

Поділитися
Серена Вільямс виграла Відкритий чемпіонат Франції Вільямс дотиснула суперницю в третьому сеті © twitter.com
Американка в двадцятий раз стала переможницею турніру серії "Великого шолома".

Перша ракетка світу у фіналі Відкритого чемпіонату Франції зломила опір чешки Люсі Шафаржовой, яка була сіяною під тринадцятим номером.

Перший сет залишився за американкою, але в другому Шафаржова, яка є дебютанткою фіналів "Великого шолома", показала характер, перевела гру у вирішальний сет і навіть повела там. Але на більше її не вистачило. Шість поспіль геймів забезпечили Вільямс перемогу - 6:3, 6:7, 6:2.

Для Серени Вільямс ця перемога стала двадцятою у турнірах "Великого шолома". Американка стала лише третьою тенісисткою в історії, якій підкорилася така планка (Маргарет Корт - 24 перемоги, Штеффі Граф - 22).

А в чоловічому фіналі "Ролан Гаррос", який відбудеться 7 червня, зіграють Станіслас Ваврінка і Новак Джоковіч. Перший обіграв Тсонга, а другий - Маррея. Поєдинок між сербом і британцем вчора, 5 червня, був перерваний через сильний дощ та перенесений. Сьогодні Джокович дотиснув суперника в п'ятому сеті - 6:3, 6:3, 5:7, 5:7, 6:1.

Відзначимо, що Ваврінка вперше в кар'єрі пробився до фіналу "Ролан Гаррос" і вдруге - в фінал турніру серії "Великого шолома". Для Джоковича майбутній фінал буде вже 16-м в рамках головних тенісних турнірів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі