Серена Вільямс в шостий раз перемогла на US Open

Поділитися
Серена Вільямс в шостий раз перемогла на US Open Серена Вільямс в шостий раз виграла US Open
В третій раз поспіль американка перемогла на домашньому турнірі Великого Шолома. Щоб повторити досягнення норвежки Моли Меллорі їй необхідно виграти на кортах Нью-Йорка ще двічі.

Американська тенісистка Серена Вільямс перемогла у фіналі Відкритого чемпіонату США датчанку Каролін Возняцкі 6:3, 6:3, ставши в третій раз поспіль і шостою в загальному переможницею турніру Великого Шолома.

Тепер для того, щоб повторити досягнення норвежки Молли Меллорі, яка виступала в 1910-1920 роках, Вільямс необхідно ще двічі перемогти на US Open.

Перша ракетка світу підтвердила, що ще довгий час має намір перебувати на своєму троні - своїм виконанням вона не залишила жодного шансу суперницям. У семи поєдинках турніру на американка не програла жодної партії.

Крім того, Вільямс стала першою тенісисткою в історії, яка заробила 60 мільйонів доларів призових за кар'єру. За перемогу у неділю у фіналі US Open над датчанкою Кароліною Возняцькі вона отримала 3 мільйони доларів. Всього за професійну кар'єру вона завоювала 63 титулу, чотири рази перемагала на підсумковому турнірі року.

Додамо, що чоловічий турнір US Open подарував відразу декілька несподіванок: так, чотирикратний переможець турніру швейцарець Роджер Федерер не зумів вийти до фіналу, програвши хорвату Марину Чилічу. А перша ракетка світу серб Новак Джокович поступився на шляху до титулу сенсаційного японцеві Кей Нісікорі.

Нагадаємо, що українці невдало виступили на кортах Нью-Йорка: лише Іллі Марченку вдалося подолати перше коло змагань. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі