Семеро українців спробують вийти в основну сітку Australian Open

Поділитися
Семеро українців спробують вийти в основну сітку Australian Open Ілля Марченко спробує вийти в основу Australian Open © frontzmin.ua
Перший у сезоні турнір серії Великого шолома стартує в Мельбурні 19 січня. Тим не менш, кваліфікація змагань почалася на тиждень раніше.

Відкритий чемпіонат Австралії в Мельбурні має більш ніж 100-річну історію і традиційно збирає кращих тенісистів світу на початку поточного сезону.

У 2015 році в основній сітці стартує четверто українських тенісистів - Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Еліна Світоліна і Леся Цуренко.

Крізь сито кваліфікаційних матчів спробують пробитися в основний турнір ще семеро представників України - Ілля Марченко у чоловічих змаганнях і Марина Заневська Людмила і Надія Кіченок, Юлія Бейгельзімер, Анастасія Васильєва та володарка титулу в парному розряді в 2008 році Катерина Бондаренко.

Додамо, що ще один українець - Денис Молчанов - вже вилетів з кваліфікації, програвши досвідченому американцеві Майклу Раселлу 2:6 2:6. Тоді як Марченко успішно подолав перше коло квалифайна, вигравши у австралійця Бенджаміна Мітчелла 7:6 (4), 6:4. У другому раунді він зустрінеться з Мартоном Фучовичем з Угорщини.

Що стосується жіночої сітки, то першому раунді відбору Катерина Бондаренко зіграє з 16-річною австралійкою Кімберлі Біррелл (953-я в світовій класифікації), Юлія Бейгельзімер з 22-річною канадкою Габріелою Дабровський (167), Анастасія Васильєва - з 20-річною японкою Хірокі Куватой (180), Марина Заневська, посіяна під 14 номером, зустрінеться з 24-річною Кайлинь Чжан з Китаю (164), а Людмила Кіченок зіграє з 23-річною Катаржиной Пітер з Польщі (175), її сестра-близнюк Надія проведе стартовий матч проти 30-річної Акгуль Аманмурадова і Узбекистану (209).

Матчі стартують вже 14 січня і триватимуть аж до 19-го числа, коли відбудеться відкриття турніру.

Напередодні стало відомо, що тенісистка Козлова виявилася кращою серед українок на турнірах в Австралії. Їй вдалося вийти у друге коло змагань в Хобарті, тоді як Еліна Світоліна і Леся Цуренко вилетіли в першому ж раунді турніру в Сіднеї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі