Селезньов встановив унікальне досягнення в чемпіонаті України

Поділитися
Селезньов встановив унікальне досягнення в чемпіонаті України Селезньов випередив Реброва, Шацьких та інших
Нападник "Дніпра" став найбільш стабільним бомбардиром в історії українських першостей.

Євген Селезньов, забивши у поєдинку проти "Говерли" десятий гол у поточному сезоні Прем'єр-ліги, вписав своє ім'я в історію чемпіонатів України.

Нападник "Дніпра" став першим, кому вдалося забити 10 м'ячів у шести різних сезонах чемпіонату країни. Ця планка підкорилася Селезньову у 2008-му (17 голів), 2010-му (13), 2011-му (17), 2012-му (14), 2014-му (13) і поточному сезоні (10). Чотири рази Євген забивав десять м'ячів і більше у складі "Дніпра", ще по разу - в футболках "Арсеналу" і "Шахтаря".

П'ять раз подібне вдавалося зробити Олександру Гайдашу, Сергію Реброву, Максиму Шацьких та Андрію Ярмоленку. Чотири рази з нині граючих в УПЛ футболістів забити мінімум 10 м'ячів за сезон зумів Олександр Гладкий.

У гонці бомбардирів поточного чемпіонату Селезньов займає друге місце. Лідирує Алекс Тейшейра, на рахунку якого вже 19 забитих м'ячів у 13 матчах.

Нагадаємо, нещодавно Селезньов заявив про те, що "Дніпро" не поспішає продовжувати з ним контракт. При цьому нападник підкреслив, що не хоче "нав'язувати себе клубу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі