Санкції по відношенню до "Дніпра" можуть не обмежитися виключенням з єврокубків

Поділитися
Санкції по відношенню до "Дніпра" можуть не обмежитися виключенням з єврокубків "Дніпро" повинен погасити борги
З "Дніпра" можуть зняти очки і навіть понизити в класі.

Санкції УЄФА по відношенню до "Дніпра" не обмежаться виключенням з єврокубків, якщо дніпропетровський клуб не погасить заборгованості перед колишніми працівниками клубу. Про це заявив член виконкому ФФУ та головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков. який раніше першим повідомив про те, що "Дніпро" буде виключений з єврокубків.

"Біда в тому, що покарання не скасовує необхідності платити, і якщо господар клубу не вживе заходів (читай, не заплатить іспанським тренерам), то підуть інші покарання: закриття трансферного вікна, зняття очок, пониження в класі. Я не жартую, між іншим, наша дійсність почуття гумору відбиває на раз!" - зазначив Франков.

Нагадаємо, напередодні УЄФА офіційно оголосив про те, що "Дніпро" відсторонений від єврокубків на один сезон. Таким чином, якщо "Дніпро" потрапить в зону Ліги чемпіонів або Ліги Європи у поточному розіграші Прем'єр-ліги, то не зможе зіграти там у сезоні 2016/17. Якщо команда завершить чемпіонат поза єврокубкової зони, то дискваліфікація залишиться в силі на наступні два сезони.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що влітку покине команду в разі, якщо УЄФА офіційно дискваліфікує клуб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі