Сабо радить гравцям "Дніпра" відродити психологію переможців

Поділитися
Сабо радить гравцям "Дніпра" відродити психологію переможців Сабо радить "Дніпру" вирішити питання з психологією © detskiymir.vn.ua
Колишній наставник "Дніпра" і збірної України спробував пояснити останні невдачі дніпропетровського клубу в чемпіонаті України.

Колишній головний тренер "Динамо", "Дніпра" і збірної України вважає, що проблеми дніпропетровського клубу в останніх турах чемпіонату української Прем'єр-ліги полягають в настрої та психології футболістів.

"Восени "Дніпро" виглядав розкішно. Але після зимової перерви видно дві проблеми: або команду погано підготували, або її надмірно перехвалили", - вважає легендарний півзахисник 60-х.

"Однак крім підготовки не меншою проблемою бачу прорахунки у психології гравців, які мають надто високу думку про себе", - говорить головний тренер "Дніпра" в кінці 70-х у коментарі для "Спорт-експрес в Україні".

Нагадаємо, що ву трьох останніх турах чемпіонату України "Дніпро" здобув лише одне очко: спочатку дніпропетровці вдома поступилися "Кривбасу" 1:2, потім на виїзді зіграли внічию 1:1 з "Волинню", а 6 квітня знову "Дніпро-Арені" програли 1:2 "Ворсклі". Через серію невдач "синьо-біло-блакитні" втратили друге місце, відставши від "Металіста" на чотири пункти.

Втім, Сабо вважає, що вся боротьба за срібло чемпіонату, а, відповідно, і за Лігу Чемпіонів, ще попереду.

Всі стикові поєдинки претендентів на "срібло" ще попереду. А футболісти "Дніпра" просто повинні повернутися до колишнього стану переможців, в якому вони заслужено перебували до зимової перерви. Все-таки мені здається, що справа більше в їхній психології. Якщо цю проблему вдасться вирішити, "Дніпро" зможе врешті потрапити в Лігу Чемпіонів", - резюмував Сабо.

Зазначимо, що в наступному турі чемпіонату "Дніпро" відправиться на виїзд до "Чорноморця", а потім дніпропетровців чекають матчі з "Шахтарем" і "Динамо". !zn

Читайте також:

Сабо: Українським клубам не вистачає характеру

Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна

В Індонезії все ще розраховують побачити Шевченка-футболіста

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі