Руслан Ротань не поспішає повертатися у "Дніпро"

Поділитися
Руслан Ротань не поспішає повертатися у "Дніпро" © moskva.com
"Дніпро" - справді рідна для півзахисника команда, однак футболіст має зробити крок назустріч клубу, щоб забути минулі образи і підписати новий контракт.

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко розповів, що поки колишній капітан команди Руслан Ротань, який покинув розташування клубу, а потім відмовився переходити в російський "Рубін", не поспішає з поверненням у рідні пенати.

За словами керівника, футболіст, що залишив розташування команди, повинен сам піти на контакт, адже зі свого боку клуб готовий до діалогу.

"Ротань виховувався в цій команді з дитячого періоду. Було б дивно, якби він сказав, що це не його команда, чужа чи щось інше. Але для того, щоб повернутися, потрібно робити якісь кроки назустріч. Команда зробила крок назустріч, головний тренер також робить такі кроки, а футболіст - не робить. Особисто я можу зробити з цього всього один висновок - він цього не дуже хоче", - сказав Стеценко в інтерв'ю 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, Ротань заявив, що "Дніпро" є для нього по-справжньому рідним клубом, однак він не бачить можливості повернутися до Дніпропетровська. Основні причини - невиплати преміальних всій команді за минулі сезони.

При цьому ряд ЗМІ повідомляв про те, що в "Дніпрі" готові організувати зустріч Ротаню з власником команди Ігорем Коломойським.

Примітно, що в самому колективі футболісти дійсно чекають на повернення свого капітана: у матчі 1-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти донецького "Металурга", дніпряни, святкуючи взяття воріт суперника, розгорнули заздалегідь заготовлену футболку з написом "Повертайся, Руслане!".

Додамо, що "Дніпро" 30 липня в Києві стартує в кваліфікації Ліги Чемпіонів - починати свій шлях в головному клубному євротурнірі дніпряни будуть протистоянням з данським "Копенгагеном". Початок матчу - о 19:30. !zn

Читайте також:

Мирон Маркевич в "Дніпрі" повторив національний рекорд

Український воротар не буде виступати в Росії

"Дніпро" став неофіційним переможцем літнього міжсезоння

Моурінью з дозволу Абрамовича повернув "Вождя" в "Челсі"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі