Ротань назвав "Шахтар" "єдиною футбольною бізнес-структурою" в Україні

Поділитися
Ротань назвав "Шахтар" "єдиною футбольною бізнес-структурою" в Україні Ротань відзначив уміння "Шахтаря" заробляти гроші © ua-football.com
Півзахисник відначив грамотний підхід керівництва клубу до ведення справ.

Футболіст збірної України і "Дніпра" Руслан Ротань впевнений, що розвиток донецького "Шахтаря" можна назвати бізнес-структурою, тоді як інші українські клуби не здатні працювати на прибуток.

"Це найкращий приклад комерційного проекту, і всім потрібно брати приклад саме з "Шахтаря". Клуб купує талановитих виконавців за відносно невеликі гроші і доводить їх до топ-рівня, отримуючи більшу вигоду від подальшого продажу", - сказав Ротань в інтерв'ю журналу "Футбол".

"Це єдина команда в Україні, яка відповідає футбольній бізнес-структурі. Є в мене підозра, що вони існують і останні два-три роки за рахунок продажу та перепродажу своїх футболістів. Може, звичайно, я помиляюся, але бізнес-структура продовжує працювати навіть у такий скрутний для країни час".

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Шахтар" мінімально обіграв "Зорю"

Нагадаємо, минулої зими "Шахтар" продав бразильського півзахисника Алекса Тейшейру в китайський "Цзянсу Сунін" за 50 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі