Російському футбольному союзу дали місяць, щоб розрахуватися з італійцем Капелло

Поділитися
Російському футбольному союзу дали місяць, щоб розрахуватися з італійцем Капелло Микола Толстих (зліва) і його організація заборгували Фабіо Капелло майже 300 мільйонів рублів © tacopshq.com
Фінансова криза і падіння рубля застав футбольне керівництво зненацька. Заборгованість перед італійським тренером збірної Росії Фабіо Капелло складає вже майже 300 мільйонів рублів.

Італійський тренер Фабіо Капелло вже близько 7 місяців не отримує зарплату, яка належить йому за контрактом з Російським футбольним союзом. За деякими даними, на посту наставника збірної Росії італієць отримує близько 7 мільйонів євро на рік.

Італієць показав себе справжнім професіоналом, і незважаючи на відсутність грошових виплат з літа 2014 року, а в останній раз Капелло отримує своє чималеньке платню в акурат перед чемпіонатом світу-2014, продовжував роботу з російськими футболістами. Втім, вона вийшла не дуже вдалою, а результат - явно не тим, який чекали від досвідченого фахівця в РФС. Збірна займає лише третє місце в групппе G відбору на Євро-2016 з 5 очками в активі.

Як би там не було, але ситуація змусила представників італійця звертатися в компетентні органи - на цей раз соломонове рішення повинна була прийняти Федеральна служба з праці та зайнятості. Роструд начебто ухвалив, що РФС слід погасити борг перед Капелло (близько 300 мільйонів рублів) до 19 грудня, але потім переніс дедлайн на місяць вперед.

А в РФС в черговий раз розписалися у власній некомпетентності: слідом за повним ігноруванням норм і статуту ФІФА і УЄФА з Кримом, російські чиновники ще й зганьбилися на весь світ з зарплатою Капелло. Слід розуміти, що сдедующим кроком представників Капелло буде звернення до УЄФА і Спортивний арбітраж, що вже загрожує серйозними санкціями.

Читайте також: У ФБР зацікавилися російським ЧС-2018

4 грудня повідомлялося, що УЄФА не стала карати Росію за анексію кримського футболу: виконком організації постановив створити в Криму спеціальну зону, а всі змагання на території півострова тимчасово будуть проводитися під егідою європейців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі