Російський коментатор КХЛ в прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми на опозиції

Відео
Поділитися
Російський коментатор КХЛ в прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми на опозиції
Досить оригінально прокоментував в прямому ефірі грубі дії хокеїста однієї з команд коментатор КХЛ-ТБ.

Російський коментатор КХЛ-ТБ у прямому ефірі трансляції поєдинку Континентальної хокейної ліги між казанським "Ак Барсом" і загребським "Медвешчаком" відзначився оригінальним коментарем в одному з драматичних епізодів матчу.

У середині другого періоду матчу, коли казанська команда вела в рахунку 2:1, захисник Григорій Панін ударом ліктем буквально добив суперника Метта Мерли об борт - в цей момент потерпілий вже лежав на льоду. Спочатку коментатор погодився з рішенням судді видалити порушника до кінця гри, назвавши силовий прийом "брудним і негуманним", а потім і зовсім заговорився.

"Добре, якби у гравця Медвешчака була б не рожева стрічка, а біла, то тоді б і Панін його бив, і стадіон, і вся округа", - зазначив коментатор, звертаючи увагу на те, що хорватська команда в підтримку ідеї боротьби з раком молочної залози нанесла на форму символічні рожеві стрічки.

Втім, самі слова коментатора залишилися так би мовити, за кадром керівних органів Ліги, а ось захисник Григорій Панін дискваліфікований на 11 матчів.

Популярний за океаном хокейний блог Puck Daddy на Yahoo Sports назвав силовий прийом Паніна найбруднішим в історії хокею.

"Ганебний, ганебний, ганебний удар! Напевно, найбрудніший прийом всіх часів. Цей прийом був найбруднішим і за задумом, і за виконанням. Цікаво, яку дискваліфікацію виписали б Паніну в НХЛ, особливо враховуючи, що у цього гравця вже є велика дисциплінарна історія? Напевно, на всі матчі", - пише автор блогу.

Зазначимо, що скандальний матч завершився перемогою "Ак Барса" 5:3 - однак "Медвешчак" як і раніше залишається головною сенсацією цьогорічного сезону. !zn

Читайте також:

Донецький "Донбас" програв другий матч поспіль, поступившись головній сенсації регулярки КХЛ

"Донбас" знову поступається з футбольним рахунком на виїзді

Скандальний тренер, перший російський тафгай в НХЛ Андрій Назар очолив "Донбас"

У матчі американської ліги хокеїсти влаштували масову бійку на лавці запасних

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі