Російський чемпіон світу Гассієв зацікавлений в поєдинку з Усиком

Поділитися
Російський чемпіон світу Гассієв зацікавлений в поєдинку з Усиком Гассієву потрібен пояс Усика © sport.bigmir.net
В наступному році може відбутися об'єднавчий поєдинок за участю українця і росіянина.

Чемпіон світу за версією IBF в першій важкій вазі Мурат Гассієв (24-0, 17 КО) зацікавлений у виході на ринг проти українського володаря поясу WBO Олександра Усика (11-0, 10 КО). Про це росіянин заявив "Известиям".

"Я готовий вийти на ринг з будь-яким опонентом. Бій з Усиком мені дуже цікавий - він молодий і сильний боксер, володар титулу чемпіона світу за версією WBO. Чи є політична підоснова в нашому поєдинку? Знаєте, для мене як для професійного спортсмена спорт поза політикою. І я виходжу на ринг битися не з американцем, росіянином чи українцем, а з суперником, який не має національності.

Усик володіє титулом WBO, я був би радий відібрати його у нього в чесному бою. Коли він може відбутися? Чим швидше, тим краще", - сказав Гассієв.

Нагадаємо, в ніч на 18 грудня в американському Інглвуді відбувся вечір боксу, в рамках якого Олександр Усик здобув перемогу над південноафриканцем Табісо Мчуну і успішно захистив свій пояс, дебютувавши на ринзі США. Мурат Гассієв відібрав чемпіонський пояс 3 грудня у співвітчизника Дениса Лебедєва, здобувши перемогу розділеним рішенням суддів.

Раніше стало відомо, що Олександр Усик свій наступний бій проведе 18 березня 2017 року в Нью-Йорку. Суперник українця поки невідомий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі