Росія може бути позбавлена права проводити офіційні турніри з біатлону

Поділитися
Росія може бути позбавлена права проводити офіційні турніри з біатлону Росія може потрапити в ізоляцію від світу біатлону © Спорт-Экспресс
Біатлонні федерації закликали відібрати у Росії право на проведення офіційних змагань.

Провідні біатлонні федерації закликали Міжнародний союз біатлоністів (IBU) у зв'язку з допінговим скандалом відібрати у Росії право на проведення офіційних змагань. Про це повідомила Sport Arena.

"Доповідь Макларена здається науковою фантастикою. Немислимо, щоб країна витрачала бюджетні кошти на державну допінгову систему. Мова йде не тільки про біатлон, але і про увесь спорт.

Позбавлення прав на проведення змагань - перший крок. Потім послідують інші, якщо в цьому буде необхідність", - сказав президент Союзу біатлоністів Чехії Іржі Хамза.

Також до Чехії приєдналися Норвегія, Канада і США. Мова йде про Кубок світу в Тюмені, чемпіонаті світу 2021 року в Тюмені, а також юніорський ЧС в Острові, які планує прийняти Росія.

Нагадаємо, президент IBU Андерс Бессеберг 15 грудня повідомив, що організація отримала список з 31 російського спортсмена, які підозрюються у застосуванні допінгу в період з 2011 по 2015 роки.

Крім того, Міжнародна федерація бобслею і скелетону (IBSF) вже ухвалила рішення перенести чемпіонат світу 2017 року з Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі