Роналду знову забиває "МЮ", "Реал" - у чвертьфіналі

Відео
Поділитися
Роналду знову забиває "МЮ", "Реал" - у чвертьфіналі Кріштіану Роналду: сказав - зробив © marca.com
Зоряний португалець, як і обіцяв, відзначився у воротах своєї колишньої команди і допоміг "Реалу" вийти в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Паралельно з матчем у Дортмунді, де "Шахтар" поступився "Боруссії" 0:3, в англійському Манчестері проходив супер-поєдинок між "МЮ" і "Реалом". Мадридський клуб переміг 2:1 і за сумою двох матчів опинився в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Як ми вже відзначали, однією з головних інтриг протистоянь був виступ на колись рідному для півзахисника "Реала" Кріштіану Роналду стадіоні. У британській пресі цьому факту приділили багато уваги. А ще - цікаве статистичне досягнення - для Райана Гіггза, ветерана МЮ ця гра могла стати 1000-ю в кар'єрі за англійську команду. Напевно саме тому Алекс Фергюсон випустив валлійця на поле з перших хвилин.

Так і рахунок 1:1, навряд чи гарантував якійсь із команд кінцевий успіх за сумою двох матчів. Як і очікувалося, суперники почали грати тільки на перемогу. Стартовий натиск англійців був логічний, однак і мадридці не чекали свого шансу, а рішуче йшли вперед. Щоправда голи глядачі побачили вже після перерви: Нані простріл із флангу, а Серхіо Рамос зрізав м'яч у свої ворота - 1:0. Здавалося, що "червоні дияволи" дотиснуть опонента, але все зіпсувало видалення все того ж Нані.

Хвилин через 10 після цього епізоду "Реал" почав забивати: протягом трьох хвилин у воротах МЮ розписалися Модріч і Роналду - 2:1 на користь Мадрида! До речі, португалець не став святкувати гол якось особливо, як він обіцяв. Хоча навряд чи протилежній стороні від цього легше. До кінця зустрічі моменти були у ван Персі, що вийшов на заміну Руні, але забити хоча б один гол з необхідних двох манькуанці так і не зуміли.

За сумою двох зустрічей в 1/4 фіналу вийшов "Реал". Головний тренер іспанцем Жозу Моурінью може поки бути спокійним. !zn

Читайте також:

"Боруссія" змушує "Шахтар" почекати з чемпіонськими амбіціями в Європі

Кріштіану Роналду впевнений, що вболівальники МЮ будуть йому аплодувати

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі