Роналду виграє третій "Золотий м'яч" - букмекери

Поділитися
Роналду виграє третій "Золотий м'яч" - букмекери Кріштіану Роналду - фаворит премії "Золотий м'яч" © realmadrid.com
У січні світова громадськість дізнається чергового володаря титулу кращого футболіста року. У 2014 на нього всерйоз претендує Кріштіану Роналду. Решта, в тому числі Ліонель Мессі і воротар-чемпіон Мануель Нойєр - істотно відстають від португальця.

Португальський нападник "Реала" Кріштіану Роналду виграє третій "Золотий м'яч", вважають букмекери у своїх котируваннях.

Спортивні аналітики дають португальському бомбардирові хороші шанси на успіх, а от найближчі конкуренти істотно відстають в їх преференції.

Перемога Роналду в номінації котирується з показником 1,17, іншими словами - 83-84 відсотка ймовірності. Тоді як коефіцієнт на перемогу Ліонеля Мессі з "Барселони" значно нижче - 9,0. Далі йдуть Мануель Нойєр і Томас Мюллер з "Баварії" - 21.

Подібні розклади говорять про те, що при визначенні володаря "Золотого м'яча" не будуть враховуватися заслуги того чи іншого гравця на чемпіонаті світу в Бразилії, адже там безперечними зірками як по грі, так і за підсумковим результатом стали гравці збірної Німеччини. Тоді як Мессі видав досить суперечливу гру, не кажучи вже про Роналду і його Португалії, які на мундіалі виглядали на рівні аутсайдера.

Додамо, що в минулому році "Золотий м'яч" виграв саме Роналду - ця перемога стала для нього другою. Перший раз він став володарем трофея в 2008 році. Так що в січні португалець може встати в ряди таких великих футболістів, як Альфредо ді Стефано, Марко ван Бастен і Мішель Платіні.
Нагадаємо, що рекорд за кількістю титулів (4) належить Ліонелю Мессі.

Раніше повідомлялося, що Кріштіану Роналду знаходиться на відстані одного гола від повторення бомбардирского рекорду Рауля в Лізі Чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі