Роналду повторив бомбардирський рекорд Мессі в Примері

Відео
Поділитися
Роналду повторив бомбардирський рекорд Мессі в Примері В активі КриРо вже 28 голів © realmadrid.com
Португалець після того, як виграв "Золотий м'яч" забив три голи у двох матчах. А його "Реал" продовжує лідирувати в чемпіонаті Іспанії.

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду, який оформив дубль в гостьовому матчі 19-го туру чемпіонату Іспанії проти "Хетафе", повторив рекорд форварда "Барселони" Ліонеля Мессі за кількістю голів у першій половині першості Примери.

На його рахунку - 28-м точних ударів у сезоні-2014/15. Додамо, що Мессі встановив свій рекорд у сезоні-2012/13, коли в результаті "Барса" виграла чемпіонство, а сам аргентинець став кращим бомбардиром чемпіонату з 46 голами.

Зазначимо, що матч у передмісті Мадрида завершився "сухою" перемогою "Королівського клубу" 3:0. Автором третього голу став валлієць Гаррет Бейл. Всі м'ячі були забиті в другому таймі.

Після 19 турів чемпіонату Іспанії підопічні Карло Анчелотті лідирують у турнірній таблиці з 45 очками. У "Барселони" на один заліковий пункт менше, але при цьому у "вершкових" є гра в запасі.

Читайте також: Гол колумбійця Джеймса Родрігеса на ЧС-2014 виграв приз Ференца Пушкаша

15 січня "галактікос" зазнали першу серйозну невдачу в 2015 році після того, як "Атлетико" вибив їх з розіграшу Кубка Іспанії на стадії 1/8 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі