Роджер Федерер удев'яте пробився в півфінал US Open

Поділитися
Роджер Федерер удев'яте пробився в півфінал US Open Роджер Федерер наблизився до п'ятого титулу на US Open © tour2006.com.ua
Чотириразовий переможець Відкритого чемпіонату США з тенісу готовий повернутися на звичне місце. Для цього йому треба для початку здолати хорвата Марина Чиліча.

Швейцарець Роджер Федерер удев'яте в своїй кар'єрі пробився в півфінал Відкритого чемпіонату США, здолавши у напруженому п'ятисетовому матчі француза Гаеля Монфиса.

Наче в свої кращі роки, Федерер зумів зібратися після двох програних партій і дотиснув опонента- 4:6, 3:6, 6:4, 7:5, 6:2.

Тепер в 1/2 фіналу US Open чотириразовий переможець змагань зустрінеться з хорватом Маріном Чілічем, який раніше на своєму шляху розібрався з українцем Іллею Марченком.

Зазначимо, що Федерер два роки поспіль не міг пробитися далі, ніж чвертьфінал: у минулому сезоні він вилетів ще в четвертому раунді, програвши іспанця Томмі Робредо, а в 2012 році на його шляху до півфіналу став чех Томаш Бердих.

В іншому півфіналі Новак Джокович зустрінеться з головним відкриттям турніру японцем Кей Нісікорі.

Матчі 1/2 фіналу відбудуться 6 вересня. Фіналісти жіночого турніру опредялятся вже 5-го числа: у півфіналах зіграють Серена Вільямс і росіянка Катерина Макарова, а також датчанка Карін Возняцкі і юне дарування з Китаю 17-річна Шуай Пень.

Нагадаємо, що українці невдало виступили на кортах Нью-Йорка: лише Іллі Марченку вдалося подолати перше коло змагань. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі