Рейтинг ФІФА: Україна завершила 2014 рік поза топ-20, але вище Росії

Поділитися
Рейтинг ФІФА: Україна завершила 2014 рік поза топ-20, але вище Росії У рейтингу ФІФА Україна завершує рік на 25-му місці
Збірна України погіршила свої позиції в світовій табелі про ранги, якщо порівнювати з результатом грудня-2013. Однак у березні українці можуть присунутися вгору - у разі успішного результату матчу з Іспанією.

ФІФА оновила рейтинг національних команд. Згідно з новою версією, збірна України піднялася з 26-го на 25-у сходинку у світовому рейтингу.

порівняно з груднем 2013 році українці опустилися на сім рядків, однак тоді, як нагадаємо, в активі команди Михайла Фоменка була перемога над Францією в рамках плей-офф відбору на ЧС-2014. Тоді як в 2014-му українці провели невдалий поєдинок зі Словаччиною (0:1), а також не зуміли здолати Литву в товариському матчі. Зі збірними з топ-20 "синьо-жовті" в році, що минає, не зустрічалися.

Примітно, що українці знову випередили збірну Росії, яка в 2014 році провалилася на чемпіонаті світу в Бразилії. Росіяни завершують рік на 31-й сходинці.

Лідирує в рейтингу як і раніше Німеччина, друга - Аргентина, третя Колумбія, четвертими йдуть бельгійці. Що стосується суперників українців по відбірного турніру Євро-2016, Іспанія йде на 9-му місці, Словаччина - 21-я, Білорусь - 99-я, Македонія - на 100-му місці, а Люксембург - на 128-м.

Читайте також: Коноплянка отримав настанову від тренерського штабу збірної України

4 грудня стало відомо, що збірну Білорусі очолив колишній футболіст київського "Динамо", тренер молодіжних динамівських команд Олександр Хацкевич.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі