Реванш з Усиком є головною метою Гловацьки

Поділитися
Реванш з Усиком є головною метою Гловацьки Гловацьки хоче повернути свій титул © K2 Promotions
Польський важковаговик хоче провести другий бій проти українця.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Кшиштоф Гловацьки (26-1, 16 KO) прагне провести реванш проти українця Олександра Усика (10-0, 9 КО).

Усик завдав поляку першої поразки в кар'єрі і відібрав у нього титул чемпіона світу за версію WBO. В контракті на бій не було пункту про реванш, але Гловацьки все одно сподівається отримати другий шанс.

"Подивимося, що буде далі, але найбільше я хотів би провести бій з Усиком за пояс WBO. Я хотів би реваншу з Усиком. Сподіваюся, що навесні я повернусь в поєдинку проти сильного опонента, перемога над яким дозволить мені піднятися в рейтингах", - сказав Гловацьки.

Нагадаємо, що перший бій відбувся 17 вересня. Український боксер вперше в професійному боксі пройшов всю дистанцію, діючи дуже впевнено і домінуючи по ходу бою. Поєдинок у підсумку тривав усі дванадцять раундів і завершився перемогою Усика одноголосним рішенням суддів: 119:109, 117:111 та 117:111.

Свій наступний бій Усик проведе 17 грудня в американському Інглвуді проти південноафриканця Табісо Мчуну. Це буде перший захист пояса для українця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі