Реванш Джошуа і Кличка може пройти в Китаї

Поділитися
Реванш Джошуа і Кличка може пройти в Китаї Джошуа має намір відкривати китайський ринок © facebook.com/KlitschkoOfficial
Британський боксер хоче проводити поєдинки за максимально доступні гонорари.

Чемпіон світу за версіями IBO, IBF і WBA в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (19-0, 19 КО) готовий провести другий бій з українцем Володимиром Кличком (64-5, 53 КО) за межами Великобританії. Про це заявив промоутер боксера Едді Хірн.

"Важко стати мільярдером, заробляючи 10-15 мільйонів фунтів за бій. Якщо Джошуа буде боксувати у США, а його бої будуть добре продаватися на PPV і в Англії, і в США, то він зможе заробляти 30-50 мільйонів за бій. У Джошуа є в запасі 20 поєдинків.

Для наступного бою Китай більш імовірний, ніж США. У нас вже були певні розмови. Китай - величезний ринок, величезні гроші і великі можливості", - цитує Хірна Sport Arena з посиланням на The Sun.

29 квітня у Лондоні відбувся поєдинок, в якому Джошуа нокаутував українського боксера Володимира Кличка в одинадцятому раунді. Одразу після бою чемпіон заявив, що готовий дати ветерану реванш, однак Володимир поки не робив заяв з цього приводу.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко назвав бій з Джошуа найкращим у кар'єрі брата.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі