Реднапп відповість на пропозицію очолити збірну України до кінця тижня

Поділитися
Реднапп відповість на пропозицію очолити збірну України до кінця тижня © rtpc.tv
Агент Реднаппа відвідав Київ, де провів переговори з керівництвом ФФУ. Після чого він повернувся в Англію для обговорення отриманих пропозицій зі своїм клієнтом. Англійський фахівець відповість на пропозицію до кінця тижня.

Англійський тренер Гаррі Реднапп відповість на пропозицію Федерації футболу України очолити національну збірну України з футболу до кінця тижня.

Як повідомляє 22 листопада британське видання Daily Star, агент Реднаппа Пол Стретфорд 21 листопада відвідав Київ, де провів переговори з керівництвом ФФУ. Після чого він повернувся в Англію для обговорення отриманих пропозицій зі своїм клієнтом.

Раніше британські ЗМІ повідомляли, що 65-річний Реднапп отримав від української федерації пропозицію очолити збірну України із зарплатою в 9,6 мільйона доларів на рік.

- Реднаппу на посаді тренера збірної України запропонували 9,6 мільйона доларів на рік

При цьому він є головним кандидатом на те, щоб змінити Марка Хьюза на посаді головного тренера лондонського клубу "Куїнз Парк Рейнджерс", який вкрай невдало виступає у нинішньому чемпіонаті Англії.

20 листопада стало відомо, що президія ФФУ прийняла рішення почати переговори з представниками британського фахівця Реднаппа щодо його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

Олег Блохін залишив посаду головного тренера збірної України, прийнявши пропозицію очолити київське «Динамо». Два жовтневих матчі кваліфікації ЧС-2014 через хворобу Блохіна команда проводила під керівництвом Андрія Баля, Олега Кузнєцова та Олександра Заварова. Останнього раніше називали найбільш вірогідним кандидатом на вакантну посаду. !zn

Читайте також:

Реднаппу на посаді тренера збірної України запропонували 9,6 мільйона доларів на рік

Федерація футболу вирішила запропонувати посаду тренера збірної англійцю Гаррі Реднаппу

Збірна України опустилася на 13 позицій в рейтингу ФІФА

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу

Новий тренер збірної України буде призначений 14 листопада

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі