Ребров звинуватив у бійці футболіста "Шахтаря"

Поділитися
Ребров звинуватив у бійці футболіста "Шахтаря" Ребров вважає, що в бійці винен Степаненко © ФК Динамо
Головний тренер "Динамо" підбив підсумки українського "класико".

Сьогодні, 1 травня, відбувся центральний матч 24-го туру української Прем'єр-ліги, в якому київське "Динамо" у Львові з великим рахунком поступилося донецькому "Шахтарю". Два голи на свій рахунок записав Едуардо, а ще один точний удар здійснив Нем.

В кінцівці зустрічі Ярмоленко вдарив по ногах Степаненка, після чого між гравцями обох команд розпочалася бійка, яка призвела до низки вилучень. Сергій Ребров впевнений, що спровокував ситуацію саме Степаненко, який зробив жест у бік трибун.

"Важко коментувати гру. Будь-яка гра з "Шахтарем" - це мотивація. Напевно, я винен, що не визначив хлопців, у яких немає мотивації. Було непросто. Минулого тижня оформили чемпіонство, була вечірка, хлопці розслабилися. Удвічі почесно вигравати чемпіонат за три тури до фінішу команди, яка двічі обіграла нас. Непросто конкурувати з такою командою, як "Шахтар". Не міг сказати хлопцям сидіти вдома і нікуди не ходити після матчу з "Ворсклою".

"Епізод з бійкою? Звичайно, я бачив, наскільки принципова гра з "Шахтарем". Не дуже правильно повів себе гравець "Шахтаря", який побіг до трибуни з уболівальниками і показував емблему "гірників". Дискваліфікація Ярмоленка? Для мене немає різниці, скільки матчів він отримає".

Про інцидент в коментарі телеканалу "Футбол 1" розповів і сам Тарас Степаненко:

"Спочатку мене нишком один вдарив, потім інший, я встав, побіг далі, за що отримав жовту - я не знаю. Я ж не змушував людину бігти і бити мене в коліно. Слава богу, що це не опорна нога була. А якщо б він мені ногу зламав? Якщо не помиляюся - це був Андрій Ярмоленко. Тепер заявляю на всю країну - моя дружба з Ярмоленко закінчилася. Я пробачив епізод з футболкою в минулому матчі, тому що не хотів конфліктів. Добре, не питання. А тут він міг мені зламати коліно - це було навмисне. Добре, зустрінемось у збірній, але моя дружба з Андрієм закінчилася".

Читайте також: Суркіс заявив, що матч проти "Шахтаря" для нього нічого не значить

Нагадаємо, "Динамо" достроково оформило чемпіонство, обігравши у 23-му турі полтавську "Ворсклу".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі