Ребров заявив, що в Стамбулі "Динамо" влаштує "будь-який позитивний результат"

Поділитися
Ребров заявив, що в Стамбулі "Динамо" влаштує "будь-який позитивний результат" Ребров вірить у своїх футболістів © ФК Динамо
Головний тренер чемпіона України сподівається, що його підопічні не будуть припускатися помилок.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров і головний тренер "Бешикташа" Шенол Гюнеш прокоментували майбутнє протистояння в Лізі чемпіонів.

"Незважаючи на те, що "Бешикташ" багато забиває, турецький клуб також і достатньо багато пропускає. У той же час, це збалансована команда - чемпіони країни. Тим не менш, нам потрібно думати, насамперед, про свою гру. Постараємося донести до гравців всю необхідну інформацію про суперника.

Нас влаштує будь-який позитивний результат. Ми розуміємо, наскільки непросто грати в Стамбулі. Важливо, щоб самі хлопці завтра розслабились і грали в футбол. Я вірю у своїх футболістів. Головне, щоб ми показували гру, властиву київському "Динамо". Звичайно, важливо при цьому і набирати очки", - зазначив Ребров.

"У деяких іграх у нас виходить продемонструвати нашу гру, в деяких - ні. У тому ж матчі з "Олімпіком" були не зовсім позитивні моменти у нашій грі. Якщо ми будемо допускати такі помилки і в поєдинку з "Бешикташем" - у нас не буде шансів завтра", - також підкреслив головний тренер "Динамо".

Крім того, Ребров поінформував, що до матчу готуються всі, крім Данило Сілви і Гусєва. Не полетів з командою і дискваліфікований Сидорчук.

А головний тренер "Бешикташа" Шенол Гюнеш висловив упевненість, що на полі буде боротьба тактик: "Відразу скажу, що в цьому матчі, як і завжди, ми будемо намагатися виграти. Думаю, завтра нас чекає боротьба тактик. "Динамо" - сильна команда, в її складі багато гравців національних збірних. Але наше завдання - вийти з групи, і саме цьому підпорядковані наші дії на футбольному полі".

Нагадаємо, "Бешикташ" і "Динамо" зіграють 28 вересня. Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі