Ребров заявив, що ніколи не піде працювати в "Шахтар"

Поділитися
Ребров заявив, що ніколи не піде працювати в "Шахтар" Ребров не вважає себе частиною "Шахтаря" © ФК Динамо
Головний тренер київського "Динамо" не вважає себе вихованцем донецького клубу і ніколи не піде працювати в стан конкурента.

Сергій Ребров, який тренує чемпіонів України, починав кар'єру футболіста в молодіжній команді "Шахтаря", після чого зіграв два десятки матчів за головну команду клубу, а у 1992-му році перейшов в "Динамо".

Проте сам Ребров не вважає себе вихованцем "Шахтаря":

"Я сказав, що не є вихованцем "Шахтаря", тому що мене дійсно виховало "Динамо". Я провів достатньо часу в "Шахтарі" і вдячний тим людям, з якими працював, особливо Валерію Івановичу Яремченку, який мені дуже допоміг. Але ті роки, які провів у Києві, дуже багато мені дали. Не тому що я тут народився, а тому що тут мене виховали як футболіста і в якійсь мірі як тренера. Я стільки років провів у "Динамо", тут мій дім... Я б 100 відсотків не пішов працювати в "Шахтар", так само, як і не перейшов туди в якості гравця. Це навіть не обговорюється".

Читайте також: "Шахтар" дізнався потенційних суперників по плей-офф Ліги Європи

У поточному році кияни під керівництвом Реброва вперше за 16 років вийшли в плей-офф Ліги чемпіонів, проте головний тренер не вважає доречними порівняння з Валерієм Лобановським, який був біля керма команди, що виходила з групи 16 років тому.

"Поки це не порівняти. Валерію Васильовичу було працювати набагато складніше, адже не було легіонерів. Ми тоді програли "Рапіду", сам клуб був у жалюгідному стані, а Лобановський нас всіх виховав. У мене поки немає шансів зрівнятися з метром".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі