Ребров вважає, що його футболісти не будуть задовольнятися малим

Поділитися
Ребров вважає, що його футболісти не будуть задовольнятися малим Футболісти "Динамо" горять бажанням розвинути свій успіх
Головний тренер "Динамо" бачить прогрес у взаємодіях між тренеским штабом і футболістами. Саме повне взаєморозуміння на цьому рівні може привести команду до успіху.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає, що його футболісти не будуть задовольнятися малим в найближчих матчах, а будуть налаштовуватися на розвиток успіху.

Напередодні 4-го туру Ліги Європи, в якому кияни будуть приймати данський "Ольборг" наставник ще раз згадав про неприємний поєдинку в Данії, в якому місцеві футболісти розгромили його "Динамо" 3:0. На його погляд, у Києві динамівцям вдасться уникнути повторення невдалого виконання.

"По ходу цього сезону у мене не було ніяких претензій до хлопців щодо їх віддачі і бажання. Так, у нас були не самі вдалі поєдинки, але чемпіон Данії - кваліфікована команда, у якої добре виходили контратаки. І тут потрібно говорити не про те, що ми, створивши масу моментів і не реалізувавши їх, виглядали зовсім погано, а про те, що противник дуже добре провів цю гру", - зазначив наставник киян в інтерв'ю газеті "Команда".



"Можливо, у другому таймі нам не вистачило якоїсь психологічної стійкості, але я бачу, що наші футболісти не хочуть задовольнятися локальним успіхом, і мене це радує", - вважає Ребров.

Додамо, що у разі перемоги кияни зроблять серйозну заявку на участь в 1/16 фіналу турніру. Втім, багато що буде залежати і від зустрічі португальської "Ріу Аве" та румунського "Стяуа". В ній українську команду влаштувала б нічия або перемога португальців.

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко пояснив останні успішні виступи команди вірою у Сергія Реброва і його тренерську думка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі