Ребров вважає, що Ярмоленка потрібно відпускати

Поділитися
Ребров вважає, що Ярмоленка потрібно відпускати Ребров терпить витівки Мбокані © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" готовий розлучитися з лідером команди, але пропозицій по гравцю поки не було.

Сергій Ребров, який привів "Динамо" до звання чемпіона і володаря Кубку України, вважає, що Андрій Ярмоленко повинен переїжджати до Європи. Але при одній умові - тільки в топ-клуб.

"Його треба відпускати. Але тут я згоден з Андрієм: якщо і йти зараз, то в серйозний клуб і за пристойні гроші. Щоб це була саме та команда, якій він потрібен. Адже, отримуючи гравця безкоштовно, до нього часто ставляться відповідно. Не роблячи на нього ставку, а затикаючи дірки, - підкреслив Ребров в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні", - Якщо незабаром на стіл нашого президента ляже факс з цікавою пропозицією щодо трансферу Ярмоленка, ми заперечувати і тим більше силоміць тримати Андрія не станемо. Але поки такої пропозиції не надходило..."

Також Сергій Ребров заявив, що голландський легіонер "Динамо" Ленс залишиться в команді, хоча ще кілька місяців тому збирався йти. За словами Реброва, Ленс хоче грати в Лізі чемпіонів. Що ж стосується новачків команди, то намагатимуться завоювати місце в основі троє з них: Петрович, Морозюк і Жуніор Мораєс. Осман поки буде працювати в молодіжній команді.

А ось доля скандаліста Мбокані на даний момент невідома. За словами Реброва, майбутнє форварда - в його руках. Все залежить від того, чи захоче гравець слухати тренера і професійно виконувати свої обов'язки: "У нього є своя думка, яка не збігається з тренерською, він її висловив у пресі - і, переконаний, цим навряд чи додав собі вістів. Дьємерсі показав, що він не командний гравець. Що вважає, ніби тягне на собі команду, а ніхто, включаючи мене, цього не цінує. По відношенню до Дьємерсі я виявляв просто безмежне терпіння: якщо на моєму місці був би покійний Валерій Васильович Лобановський, після першої ж подібної витівки він відправив би гравця на стару базу в дубль".

Нагадаємо, що на початку травня Мбокані дав інтерв'ю, в якому сказав, що в "Динамо" його "морально вбили", поскаржився на непотрапляння до складу і заявив, що хоче змінити клуб. Президент "Динамо" Ігор Суркіс вже заявив, що з таким ставленням Мбокані "буде гнити в дублі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі