Ребров вважає, що молодий Сидорчук успішно переніс новий виток слави

Поділитися
Ребров вважає, що молодий Сидорчук успішно переніс новий виток слави Сергій Сидорчук продовжує тренуватися і прогресувати, вважає його тренер Сергій Ребров
23-річний півзахисник Сергій Сидорчук за останній місяць став чи не найпопулярнішим футболістом в Україні. Все - завдяки вдалій грі у матчах за клуб і збірну.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає, що його молодий підопічний Сергій Сидорчук успішно переніс новий виток слави, яка обвалилася на нього після кількох вдалих матчів за клуб і збірну.

За словами наставника, Сидорчук не звертає увагу на підвищений інтерес з боку преси, а продовжує тренуватися в тому ж ключі, що і раніше.

"Наскільки я бачу, він на підвищений інтері до своєї персони особливої уваги не звертає, продовжує працювати, як і працював до цього. Впевнений, що ніякої зіркової хвороби у нього не буде. При цьому, якщо Сергій і надалі буде працювати з такою ж ретельністю і прогресувати, то його дійсно чекає велике майбутнє", - розповів Ребров в інтерв'ю dynamo.kiev.ua.

Читайте також: Збірна України обіграла Македонію, здобувши другу перемогу у кваліфікації Євро-2016

Нагадаємо, що Сидорчук протягом чотирьох тижнів півзахисник забив за збірну Україну та "Динамо" три голи у шести матчах і віддав одну результативну передачу. Однак головне, що Сидорчук чудово впорався зі своєю основною функцією - грою на оборону. У шести вищевказаних поєдинках його команди пропустили лише два голи.

Додамо, що раніше експерт Іван Гецко назвав вдалі дії і загальний прогрес Сидорчука єдиною світлою плямою у грі збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі