Ребров вважає, що футболісти "Динамо" за два сезони виклалися на 150%

Поділитися
Ребров вважає, що футболісти "Динамо" за два сезони виклалися на 150% Ребров впевнений, що "Динамо" в матчі з "Шахтарем" не вистачило мотивації © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер "Динамо" підбив підсумки другого поспіль чемпіонського сезону і назвав причини поразки від "Шахтаря".

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров в інтерв'ю програмі "Профутбол" розповів про свої враження від другого поспіль дострокового чемпіонства киян і двох поразок від "Шахтаря" в нинішньому сезоні.

"Я вважаю, що футболісти показали 150% готовності, свого вміння. З цією командою за ці два сезони самі футболісти віддали все, що у них є. Достроково виграти два чемпіонати України - це дорогого коштує", - зазначив Ребров.

"За рахунок чого нас "Шахтар" обіграв у першому колі... За рахунок того, що вони провели більше 20 швидких атак. З "Шахтарем" це неприпустимо, це розкіш для них. Це означає, що ми вийшли і просто хотіли контролювати м'яч, втрачали м'ячі в середині і назад не бігли, а якщо і бігли, то не встигали. Те ж саме відбулося і в другій грі - думали, ми будемо катати м'яч і обіграємо їх. А вони використали наші помилки. Плюс у нас, думаю, була втрата мотивації - я не бачив у своїх гравців тієї мотивації, яка зазвичай притаманна цій грі", - зазначив головний тренер "Динамо".

Ребров вважає, що "Динамо" виграло чемпіонат за рахунок командної гри: "Футболісти, напевно, заслужили нашу повагу своєю грою у всьому чемпіонаті. І зараз через одну гри всіх штрафувати або позбавляти вихідних... Суркіс сказав, що позбавить команду премії? Я впевнений, що президент міг щось сказати на емоціях, але він заспокоївся і розуміє, що команда напряму пройшла в Лігу чемпіонів. Напевно, "Динамо" вдруге виграє чемпіонат у "Шахтаря", так як у "Динамо" є команда".

Повне інтерв'ю Реброва

Нагадаємо, "Динамо" оформило чемпіонство за три тури до фінішу чемпіонату, після чого програло "Шахтарю" з рахунком 0:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі