Ребров сподівається, що Яковенко проявить свій потенціал до літа

Поділитися
Ребров сподівається, що Яковенко проявить свій потенціал до літа Яковенко перебуває в "хороших кондиціях" © Dynamo.kiev.ua
Київський клуб уклав з українським півзахисником короткострокову угоду, яку може бути продовжено.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував трансфер Олександра Яковенка, який приєднався до київського клубу на правах вільного агента.

"Варіант підсилення нашої команди команди Олександром Яковенком виник приблизно місяць тому. Але я давно знав, що це потенційно хороший футболіст. Так, у нього не склалося в "Андерлехті" і "Фіорентині", він виявився не потрібен у цих командах, проте я знаю його ігрові якості, його професіоналізм. Крім того, я багато спілкувався з хлопцями з тих клубів, в яких він працював.

З Яковенком поки підписаний контракт до літа з правом продовження. Подивимося на його стан - він відправляється з нами на другий міжсезонний збір. Але я впевнений, що цей хлопець хоче грати, що у нього є потенціал, який, сподіваюся, він проявить у київському "Динамо", - наводить слова Реброва Dynamo.kiev.ua.

Агент Яковенка Андрій Головаш підкреслив, що його клієнт перебуває в хороших кондиціях: "Так, у Олександра довгий час не було ігрової практики, але Саша - справжній професіонал, і завжди вимогливий до себе. Форму тримав по максимуму. Зараз летить з командою, у нього є час. В цілому, він у гарних кондиціях".

"Раніше Олександр не розглядав Україну, як можливе місце роботи, але він перейшов не просто в Україну, а в "Динамо". Для Сашка це велика різниця. Він виріс на очах того покоління футболістів київського "Динамо", яке виграло останній в історії клубу єврокубок", - сказав Головаш в коментарі Football.ua.

Нагадаємо, Яковенко став вільним агентом і перейшов у "Динамо" після того, як був розірваний його контракт з "Фіорентиною".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі