Ребров шкодує, що так і не зустрівся з Монтеллою на футбольному полі

Поділитися
Ребров шкодує, що так і не зустрівся з Монтеллою на футбольному полі Сергій Ребров вважає "Фіорентину" гідним опонентом © ФК Динамо
16 квітня любителі футболу по всій Європі стануть свідками протистояння двох непересічних нападників, які грали на стику століть. Тепер вони тренують дві самобутні команди.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров напередодні поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи проти "Фіорентини" зазначив, що суперник його команди має в своєму арсеналі кілька тактичних схем, однко при цьому це не повинно збентежити динамівців.

За словами Реброва, його візаві Вінченцо Монтелла віддає роботі з "фіалками" всю душу.

"Добре знав Монтеллу в якості гравця, хоча, на жаль, нам не довелося зустрітися з ним на футбольному полі. Це, безсумнівно, легенда "Роми", футболіст високого рівня. Який Монтелла тренер? Думаю, як і у випадку зі мною, відповідь на це запитання дасть час. Поки рано про це говорити, які ми з ним тренери. Але ми намагаємося віддавати своїй справі всю душу - це найголовніше. А дасть це результат чи ні - подивимося", - заявив наставник "Динамо" на передматчевій прес-конференції.

Ребров підкреслив, що його підопічні не будуть відсиджуватися в обороні-за боязні пропустити у свої ворота, а будуть намагатися створювати напругу на половині поля суперника.

"Як зіграє "Фіорентина" завтра, ми не знаємо, але повинні бути готові до будь-якої моделі, до будь-якої тактики. Сподіваюся, ми повністю розібрали гру цієї команди, хлопці сприйняли всю інформацію про "Фіорентина", яку ми їм надали, і завтра цим скористаються", - сказав Ребров.

Вінченцо Монтелла Напередодні на прес-конференції заявив, що вважає Реброва більш успішним у минулому гравцем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі