Ребров розхвалив новачка "Динамо", а той пообіцяв відпрацьовувати в обороні

Поділитися
Ребров розхвалив новачка "Динамо", а той пообіцяв відпрацьовувати в обороні Гонсалес приступить до тренувань не раніше, ніж через тиждень © ФК Динамо
Головний тренер "Динамо" побачив потенціал у парагвайському футболісті, який планує адаптуватися в Києві якомога швидше.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував підписання парагвайського півзахисника Дерліса Гонсалеса, який уклав з київським клубом п'ятирічну угоду. Ребров зазначив, що стежив за грою парагвайця і побачив у ньому потенціал.

"Що стосується придбання Гонсалеса, то я неодноразово говорив: перед Лігою чемпіонів нам потрібно було підсилення. Я детально вивчив можливості нашого новачка - і з матчів за "Базель", і з його поєдинків, проведених в Парагваї. Особливу увагу, звичайно, приділив його виступу в минулій Лізі чемпіонів за "Базель", де він відзначився не тільки успішною грою, але і забитими м'ячами, - підкреслив Ребров у коментарі Dynamo.kiev.ua, - Гонсалес - це швидкий футболіст, який грає на команду і в обороні, і в атаці. При цьому йому всього 21 рік. Ці фактори дуже важливі для нас. Я бачу в ньому потенціал. А поговоривши з ним особисто, переконався в його бажанні працювати. Тому, сподіваюся, Гонсалес розкриється в "Динамо".

Сам же новачок зазначив, що вирішив продовжити кар'єру в Києві багато в чому через Лігу чемпіонів, а також назвав "Динамо" "великим клубом". До понеділка Гонсалес відлетить до Швейцарії, після чого повернеться до Києва разом зі своєю родиною. Через травму бедра приступити до тренувань гравець зможе не відразу: після реабілітаційного періоду, який триватиме тиждень, футболістові дозволять пробіжки, а потім вже і повноцінні тренування.

"Розраховую адаптуватися в Києві якомога швидше - мені, не сумніваюся, допоможуть партнери по команді. І, звичайно ж, помічник головного тренера Рауль, з яким у нас спільна рідна мова. Готовий грати на обох флангах, а що стосується необхідності відпрацьовувати в обороні, то в цьому плані до мене не було нарікань і в "Базелі", де аналогічний підхід. Так що динамівські тренери будуть задоволені", - наводить слова Гонсалеса "Спорт-Експрес в Україні".

Також Гонсалес пояснив причини, через які вибрав собі №25: "Це дата народження моєї дочки Еліани".

Нагадаємо, парагвайський футболіст у минулому сезоні забив 3 голи в 26 матчах чемпіонату Швейцарії і 3 голи у 8 іграх Ліги чемпіонів. Разом з "Базелем" гравець дійшов до 1/8 ЛЧ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі