Ребров оцінить прихильність жеребкування у Лізі Європи після заключного матчу в турнірі

Поділитися
Ребров оцінить прихильність жеребкування у Лізі Європи після заключного матчу в турнірі Сергій Ребров пообіцяв грати в кожному матчі Ліги Європи на перемогу
В Лізі Європи кияни отримали хороший варіант суперництва. Втім, будь-яка з команд, які виступають у єврокубках, здатна створити сенсацію і обіграти киян.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вважає, що обговорювати прихильність жеребкування Ліги Європи по гарячим слідам - некоректно.

Наставник впевнений, що про силу команд, з якими кияни зіграють у груповому турнірі, можна буде казати лише після всіх шести матчів в турнірі.

Нагадаємо, що "Динамо" у групі J зустрінеться з румунським "Стяуа", португальським "Ріу Аве" і данським "Ольборгом".

"Задоволеним жеребкуванням можна буде лише після завершення групового турніру. Якщо пройдемо до плей-офф, тоді я буду задоволений", - цитує Реброва офіційний сайт клубу.

"Нічого нового не скажу: будемо грати з тими командами, які нам випали в жеребкуванні. Не сказав би, що "Ріу Аве" - невідомий і легкий сопернник. Команда представляє чемпіонат Португалії та пробилася у груповий етап Ліги Європи, а це говорить про багато що. Те саме стосується і "Ольборга". Що ж, будемо намагатися перемогти в кожному матчі", - зазначив Ребров.

Додамо, що перший матч групового турніру відбудеться 18 вересня, заключний тур команди проведуть 11 грудня.

Раніше повідомляли, що три українських клуби будуть представлені у груповому турнірі Ліги Європи. "Дніпро" зіграє з італійським "Інтером", французьким "Сент-Етьєном" і азербайджанським "Карабахом", а "Металіст" зустрінеться з турецьким "Трабзонспором", польською "Легією" і бельгійським "Локереном". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі