Ребров назвав жеребкування Ліги чемпіонів "прийнятним" для "Динамо"

Поділитися
Ребров назвав жеребкування Ліги чемпіонів "прийнятним" для "Динамо" Ребров визнав, що група могла бути гіршою © ФК Динамо
Головний тренер киян чекає рівної боротьби з кожним суперником.

Вчора, 25 серпня, в Монако відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Київське "Динамо" потрапило до групи В, де зіграє з португальською "Бенфікою", італійським "Наполі" і турецьким "Бешикташем".

Наставник киян Сергій Ребров впевнений, що у команди будуть хороші шанси на вихід в плей-офф:

"Результати жеребкування, вважаю, цілком прийнятні для нас. Як і в минулому році, зараз у нас рівна група - три чемпіони своїх країн, а також віце-чемпіон одного з топ-чемпіонатів Старого Світу. Потрібно готуватися до кожної гри, однаково налаштовуватися на будь-якого суперника і ставити перед собою найвищі завдання. І так було б при будь-яких підсумках жеребкування для нас".

"Побажань щодо складу груп могло бути скільки завгодно, але потрібно приймати те, що маємо. Звичайно, могла бути значно гіршими група, але, думаю, зараз у нас цікава четвірка, де зібралися рівні по силі команди і у кожної є шанси на вихід у стадію плей-офф. Сподіваюся, що хлопці це розуміють, і своєю грою і роботою доведуть, що у нас є хороші шанси на вихід з групи".

"Я не можу оцінювати, яка з команд була найкращим варіантом, а яка, навпаки, - найгіршим. Коли завершиться груповий турнір, тоді і будемо говорити про кращі або гірші розклади. Ніхто не знає, як складеться турнірний шлях, на кожну команду потрібно налаштовуватися відповідним чином. Потрібно, щоб не тільки я, але і хлопці розуміли, що, яка група нам би не попалася, потрібно готуватися до кожного суперника, детально аналізувати гру і показувати той футбол, якого від нас чекають вболівальники".

Варто відзначити, що вже опубліковано календар ігор групового етапу. "Динамо" розпочне турнір домашнім матчем проти "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі