"Реал" завдав першої поразки "Барселоні" в сезоні

Відео
Поділитися
"Реал" завдав першої поразки "Барселоні" в сезоні Пепе забив переломний гол у ворота "Барселони" © realmadrid.com
"Вершкові" виявилися сильнішими і подготовленнее опонента в першому в нинішньому чемпіонаті "ель класіко". Команда з Мадрида з'явилася перед уболівальниками єдиним колективом, і в цьому виявилося її головна перевага.

"Реал" завдав першої поразки "Барселоні" в сезоні, обігравши каталонців у 9-м турі чемпіонату іспанської Прімери з рахунком 3:1.

"Вершкові" перемогли в "ель класико" вперше за три матчі, і наблизилися до принципового опонента в турнірній таблиці на один заліковий пункт. Слід також відзначити і те, що три голи, пропущені від "Реала" стали для "блаугранас" першими у нинішньому сезоні.

Жовтневе "класіко" 2014 істотно перевершило за інтересом і інтризі протистояння попередніх сезонів: по-перше, вже давно "Реал" не виглядав настільки потужно, по-друге, зміни відбулися і в складі "Барси" - на посаду головного тренера прийшов Луїс Енріке. У третіх, в минулому сезоні, а точніше якраз рік тому - в жовтні, Карло Анчелотті лише починав підлаштовувати під свою філософію зірок "галактікос". Масла у вогонь підливав і факт можливого дебюту в "Барселоні" уругвайського "кусаки" Луїса Суареса.

У підсумку, Суарес вийшов у стартовому складі, приєднавшись у лінії атаки до Ліонелю Мессі і Неймар. У "Реала" теж було чим відповісти - Кріштіану Роналду і Джеймс Родрігес по краях і Карім Бензема в центрі. Напади у обох команд зібрав у свої ряди чи не найсильніших на цих позиціях гравців в світі. Як результат, глядачі побачили чималу кількість голів і безліч небезпечних моментів.

Читайте також: Китай заблокував Instagram через заворушення в Гонконзі

Каталонці відкрили рахунок вже на 4-й хвилині, і здавалося, що зараз Мессі і Ко просто-таки зімнуть опонента. Але "Реал" витримав випробування і поступово перейшов у наступ. "Блаугранас" врятувала спочатку поперечина, потім Мессі втратив хороший шанс подвоїти перевагу, але в кінці кінців на перерву команди пішли за нічию - КріРо реалізував пенальті за гру рукою у Жерарда Піке.

А на початку другого тайму зіграло таємна зброя "вершкових" - чемпіон світу Тоні Кроос подав кутовий, а португалець Пепе замкнув передачу точним ударом головою. А незабаром "Реал" добив опонента - вже більш звичною зброєю - за рахунок швидкості і точності передач: Бензема вийшов на ударну позицію після пасу Родрігеса.

Цифри 3:1 на табло стали для "Барселони" непереборною обставиною - команда поступово зникла та так і не зуміла переломити хід поєдинку. А адже ще навесні каталонці зуміли здолати принципового суперника 4:3, відігравшись з 2:3.

Як би там не було, але боротьба за чемпіонство - попереду. Тим більше, що в неї напевно втрутиться і діючий володар титулу "Атлетіко"і "Севілья". До речі, цим командам належить зіграти матчі 9-го туру 26 жовтня.

Раніше повідомлялося, що Кріштіану Роналду наблизився впритул до бомбардирському рекорду Ліги Чемпіонів, який встановив іспанець Рауль.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі