"Реал" у серії пенальті виграв Лігу чемпіонів

Поділитися
"Реал" у серії пенальті виграв Лігу чемпіонів Серхіо Рамос забив єдиний гол "Реала" © uefa.com
Везіння було не на боці "Атлетіко".

Відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися мадридські "Реал" і "Атлетіко". Доля чемпіонства вирішилася в серії післяматчевих пенальті, за підсумками якої перемогу святкували підопічні Зінедіна Зідана.

ZN.UA вів текстову онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів-2016 "Реал" - "Атлетіко".

Команди почали поєдинок в повільному темпі і вкрай обережно, намагаючись не допустити фатальної помилки. Проте "Реал" зумів заволодіти ініціативою і вийти вперед вже на 15-й хвилині: Кроос подав зі штрафного з лівого флангу, Бейл скинув м'яч, який потрапив в сітку воріт після дотику Серхіо Рамоса. До перерви футболісти "Атлетіко" постійно володіли м'ячем, але створити загрозу воротам Наваса не вдавалося.

У другому таймі "матрацники" продовжили тиснути і практично відразу заробили пенальті - Пепе в штрафній сфолив на Грізманні. Француз підійшов до точки, однак пробив у поперечину. Ближче до кінця зустрічі "Реал" міг забити другий гол, проте Облак двічі здійснив сейв, після чого з воріт м'яч виніс захисник "Атлетіко". У підсумку зрівняти рахунок змогли підопічні Сімеоне: Хуанфран подав на далной штангу, а Феррейра-Карраско переправив м'яч у ворота. У підсумку матч перейшов в стадію додаткових таймів.

В овертаймі "Атлетіко" володів перевагою, однак в кінцівці "Реал" кілька разів штурмом брав ворота суперника, але забити не вдалося обом командам, після чого суперники почали готуватися до серії пенальті. У футбольній "лотереї" всі пробили точно, крім Хуанфрана, який відправив м'яч у штангу. У підсумку вирішальний удар з точки зробив Роналду, а "Реал" в одинадцятий раз виграв Лігу чемпіонів.

"Реал" - "Атлетіко" - 1:1 (по пенальті - 5:3)
Голи: Рамос, 15 - Феррейра-Карраско, 79

"Реал": Кейлор Навас, Карвахаль (Данило, 52), Серхіо Рамос, Пепе, Марсело, Каземіро, Модріч, Кроос (Іско, 72), Бейл, Роналду, Бензема (Лукас, 77)

"Атлетіко": Хмара, Хуанфран, Савич, Годін, Філіпе Луїс (Лукас, 108), Фернандес (Карраско, 46), Габі, Сауль, Коке (Тейе, 116), Грізманн, Ф. Торрес

Попередження: Карвахаль, Навас, Каземіро, Рамос, Данило, Пепе - Торрес, Габі

На 48-й хвилині Грізманн не реалізував пенальті

Серія пенальті: Лукас Васкес (1: 0), Грізманн (1:1), Марсело (2: 1), Габі (2:2), Бейл (3:2), Сауль (3:3), Серхіо Рамос (4:3), Хуанфран (у стійку), Роналду (5:3).

Читайте також: Перед фіналом Ліги чемпіонів Зідан назвав "Атлетіко" "особливим суперником"

Варто відзначити, що "Атлетіко" вдруге за останні три сезони вийшов у фінал Ліги чемпіонів, однак виграти турнір команді Дієго Сімеоне так і не вдалося.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі