"Реал" розгромив "Базель" на старті Ліги Чемпіонів

Поділитися
"Реал" розгромив "Базель" на старті Ліги Чемпіонів Кріштіану Роналду зробив свій внесок у перемогу "Реала" © realmadrid.com
Головний фаворит змагань виправдав очікування і в першому ж турі не залишив жодного шансу досить-таки міцному супернику. Напад "Королівського клубу" спрацював по повній.

Іспанський "Реал" розгромив швейцарський "Базель" 5:1 на старті Ліги Чемпіонів 2014/15.

Іспанці показали чудову націленість на ворота суперника - голи на свій рахунок записали лідери нападу "галактікос": Гарет Бейл, Кріштіану Роналду, Джеймс Родрігес і Карім Бензема.

Таким чином, діючі переможці Ліги Чемпіонів очолили турнирню таблицю групи В.

В іншому поєдинку першого туру "Ліверпуль" приймав дебютанта головного клубного євротурніру болгарський "Лудогорец". Наступний матч підопічні Карло Анчелотті проведуть 1 жовтня саме проти цієї команди.

Тренерський штаб "Реала" вирішив не брати час на розкачку і випустив у стартовому складі всіх зоряних гравців команди - новачка Джеймса Родрігеса, Тоні Крооса, а також Кріштіану Роналду, Гарета Бейла і Каріма Бензема. У перші хвилини у добре організованій у всіх лініях швейцарської команди закрутилася голова від атак суперника.

Цілком зрозуміло, що перший гол влетів у ворота "Базеля" від свого ж гравця - Томаш Вацлік нічого не зміг вдіяти після того, як м'яч, зачепивши ногу співвітчизника Марека Сухі пішов у ворота. Незабаром "вершкові" видали ударну 5-хвилинку і довели перевагу до 4:0.

Щоправда, до честі "червоно-синіх", їм вдалося скоротити відставання: Дерлис Гонсалес показав, що не все надійно в оборонних рядах "Реала". Саме парагвайський форвард змусив понервувати іменитих господарів і після перерви: двічі він міг скористатися помилками захисників Рафаеля Варана і Марселу, але поки по всій видимості вирішив відкласти момент розправи на домашню зустріч.

"Реал" таки трохи збавив оберти і лише одного разу засмутив "Базель": Бензема обігрався з Роналду і точно вистрілив під поперечину - 5:1.

1-й тур

Група B

"Реал" (Іспанія) - "Базель" (Швейцарія) - 5:1 (4:1)

Голи: Сухі, 14 - в свої ворота (1:0). Бейл, 30 (2:0). Кріштіану Роналду, 31 (3:0). Родрігес, 36 (4:0). Гонсалес, 38 (4:1). Бензема, 79 (5:1).

"Реал" (Мадрид): Касільяс, Начо, Пепе, Серхіо Рамос (Варан, 66), Марселу, Кроос, Модрич (Ильярраменди, 74), Родрігес, Бейл, Бензема (Ернандес, 82), Кріштіану Роналду.

"Базель" (Базель): Вацлік, Сухі, Шер, Самуель (Какитани, 64), Джака, Ель-Ненни, Фрай (Дельгадо, 83), Гонсалес, Дзуффи, Сафарі, Штреллер (Эмболо, 73).

Попередження: Ель-Ненни, 55. Самуель, 60. Пепе, 85. Джака, 90+1.

Суддя: Скоміна (Словенія).

16 вересня. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Реал" вважається букмекерами головним фаворитом на перемогу в Лізі Чемпіонів 2014/15. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі