"Реал" обіграв "Баварію" і вийшов у півфінал Ліги чемпіонів

Поділитися
"Реал" обіграв "Баварію" і вийшов у півфінал Ліги чемпіонів Роналду оформив хет-трик © twitter.com/ChampionsLeague
Мадридці забили вирішальні голи в овертаймі.

Відбувся матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Реалом" і мюнхенською "Баварією" - зустріч завершилася перемогою іспанського суперклубу.

"Реал" виграв перший матч у Німеччині, тому підходив до повторної зустрічі у статусі фаворита. У першому таймі у обох команд були можливості забити, але воротарі грали надійно - особливо відзначився Нойер, на рахунку якого кілька яскравих сейвів.

Майже відразу після перерви гості зуміли вийти вперед. Каземіро збив Роббена, за що арбітр призначив пенальті у ворота "Реала" - Левандовскі підійшов до точки і переграв воротаря.

На 76-й хвилині Роналду зрівняв рахунок після навісу від Каземіро, після чого здавалося, що доля зустрічі вирішена, але дуже швидко "Реал" забив сам собі, коли Серхіо Рамос зрізав м'яч у свої ворота. "Баварія" повела в рахунку - 2:1, а матч перейшов в овертайми. При цьому німецька команда залишилася в меншості - Відаль був вилучений за другу жовту.

Героєм зустрічі став Кріштіану Роналду, який на 105-й хвилині зрівняв рахунок точним ударом після навісу від Серхіо Рамоса. Остаточно поховав інтригу лідер "Реала" на 110-й хвилині, коли відправив м'яч у порожні ворота після пасу Марсело. Крапку поставив Асенсіо - 4:2, "Реал" вийшов у півфінал.

"Реал" - "Баварія" - 4:2 (перший матч - 2:1)
Голи: Роналду, 76, 105, 110, Асенсіо, 112 - Левандовскі (з пенальті), 53, Рамос, 78 (автогол)

Вилучення: Відаль, 84

Нагадаємо, ще одним учасником наступної стадії турніру раніше став мадридський "Атлетіко".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі