"Реал" і ПСЖ зробили серйозні заявки на півфінал Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
"Реал" і ПСЖ зробили серйозні заявки на півфінал Ліги Чемпіонів
Мадридці помстилися "Боруссії" за минулорічну ганьбу в 1/2 фіналу, а ПСЖ вперше майже за 20 років може опинитися у такій високій стадії розіграшу турніру.

"Реал" і ПСЖ зробили серйозні заявки на вихід до півфіналу, обігравши в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів відповідно дортмундську "Боруссію" 3:0 і лондонський "Челсі" 3:1.

У матчах, які відбудуться 8 квітня команди, які здобули домашні перемоги, будуть почуватися більш ніж впевнено: рідко коли у чвертьфіналах таких турнірів суперники відіграють дефіцит у два м'ячі.

"Реал", виходячи на поєдинок з одним із аутсайдерів турніру, навряд чи налаштовувався на вендету за минулорічне приниження від дортмундців в 1/2 фіналу Ліги - занадто це не "по-королівськи", тим більше, що в історії кожної, навіть найвизначнішої команди, є неприємні епізоди. Однак гра з підопічним Юргена Клоппа, який, судячи з усього вже втрачає колишню удачу, запал, а головне - безмежну довіру з боку футболістів, у "Реала" дійсно пішла. Вже до 30-ї хвилини мадридці двічі засмутили опонента, коли дві надії Карло Анчелотті - Гарет Бейл і Іско - зробили рахунок 2:0.

Переможну ж крапку у матчі поставив головний бомбардир команди Кріштіану Роналду.

"Реал" (Іспанія) - "Боруссія" Д (Німеччина) - 3:0 (2:0)

Голи: Бейл, 3 (1:0). Іско, 27 (2:0). Кріштіану Роналду, 57 (3:0).

"Реал": Касільяс, Карвахаль, Пепе, Серхіо Рамос, Фабіу Коентрау, Іско (Ільярраменді, 72), Хабі Алонсо, Модріч, Кріштіану Роналду (Касемиру, 80), Бейл, Бензема (Мората, 74).

"Боруссія" Д: Вайденфеллер, Дурм, Папастатопулос, Хуммельс, Піщек (Шибер, 67), Гросскройц, Нурі Шахін, Кель (Йоїч, 73), Ройс, Обамеянг, Мхітарян (Хофманн, 64).

Попередження: Ройс, 18. Кель, 30. Гросскройц, 87.

Суддя: Клаттенбург (Англія).

2 квітня. Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу".

Перший гол матчу у Парижі було забитий на ранній стадії - вже на 4-й хвилині. Нападник паризького клубу Есекіель Лавессі відправив м'яч у ворота суперника після помилки захисника Джона Террі. "Челсі" відповів на 27-й хвилині: Еден Азар зміг реалізувати пенальті, зароблене Оскаром.

Вирішальним став епізод на 61-й хвилині другого тайму: після подачі штрафного захисник лондонського клубу Давид Луїз не зумів вибити м'яч і відправив його у власні ворота. Вже у доданий час голом відзначився півзахисник Хав'єр Пасторе, після сольного проходу він відправив м'яч у ближній кут воріт Петра Чеха.

"ПСЖ" (Франція) - "Челсі" (Англія) - 3:1 (1:1)

Голи: Лавессі, 4 (1:0). Азар, 27 - з пенальті (1:1). Давід Луїз, 61 - в свої ворота (2:1). Пасторе, 90+3 (3:1).

"ПСЖ": Сірігу, Максвелл, Тіагу Сілва, Алекс, Жалле, Мотта, Верратті (Кабай, 76), Матюіді, Лавессі (Пасторе, 85), Кавані, Ібрагімович (Лукас, 70).

"Челсі": Чех, Іванович, Террі, Кейхілл, Аспілікуета, Давид Луїз, Рамірес, Оскар (Лемпард, 74), Азар, Вілліан, Шюррле (Фернандо Торрес, 59).

Попередження: Рамірес, 12. Алекс, 20. Вілліан, 32. Мотта, 82. Кавані, 86. Давід Луїз, 86.

Суддя: Мажич (Сербія).

2 квітня. Париж. Стадіон "Парк де Пренс".

Нагадаємо, що в інших матчах чвертьфіналу були зафіксовані нічийні результати 1:1 - у протистояннях "Манчестер Юнайтед" і "Баварії", а також іспанському дербі "Атлетіко" - "Барселона". !zn

Читайте також:

"Баварія" - фаворит Ліги Чемпіонів, МЮ і "Боруссія" - аутсайдери

ПСЖ почав переговори щодо трансферу Євгена Коноплянки

Воротар "Реала" встановив рекорд Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі