"Реал" і ПСЖ без Роналду та Ібрагімовича програли матчі 1/4 фіналу ЛЧ

Відео
Поділитися
"Реал" і ПСЖ без Роналду та Ібрагімовича програли матчі 1/4 фіналу ЛЧ
Іспанцям все ж вистачило фори, яку вони заробили у першому поєдинку проти дортмундської "Боруссії". Парижанам трьох голів у домашній грі з "Челсі" виявилося недостатньо: лондонці блискуче провели матч і залишили французьку команду без півфіналу.

"Реал" і ПСЖ програли у матчах 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів з рахунком 0:2 відповідно дортмундській "Боруссії" і лондонському "Челсі".

За сумою двох зустрічей (3:0 і 0:2) "Королівський клуб" пройшов до півфіналу, а ось "Парі Сен-Жермен", знову, як і рік тому зупинився у чвертьфіналі - завдяки забитому в Парижі голу "Челсі" пройшов далі (1:3 і 2:0).

9 квітня відбудеться ще два матчі 1/4 фіналу: "Баварія" зіграє з "Манчестер Юнайтед", а мадридський "Атлетіко" прийме "Барселону". Нагадаємо, що в перших поєдинках цих команд була зафіксована нічия 1:1.

Напередодні другої серії напевно одного з найцікавіших протистоянь чвертьфіналу журналісти та експерти оцінювали шанси команди Лорана Блана, яка буде грати без травмованого лідера Златана Ібрагімовича і хлопців Жозе Моурінью, які повинні були за 90 хвилин вирішити питання відіграшу фори в два м'ячі. Думки як завжди розділилися, проте суха статистика показала: без Ібри "Парі Сен-Жермен" поступався лише двічі: у чемпіонаті Франції і в поєдинку групового турніру ЛЧ-2013/14.

Однак роль шведського футболіста ПСЖ складно переоцінити: за весь етап виступів у Парижі Ібра забив 39 (!) відсотків голів команди. Також він гарно грає при швидких контратаках, які могли стати основним методом досягнення результату для підопічних Блана в Лондоні.

Судячи з усього, саме Златана не вистачило "червоно-синім" у повторному матчі: досить швидко пропустивши, вони дали опоненту серйозну перевагу - як у грі, так і в психології. Лондонці домінували протягом усього ігрового часу, потрапляли в тому числі і в поперечини воріт гостей, і у результаті домоглися свого - на 87-й хвилині форвард Демба Ба зробив рахунок 2:0, що давало "синім" перепустку до півфіналу.

ПСЖ не вистачало точності і надійності - а її міг забезпечити саме Златан. Едісон Кавані кілька разів виходив на ударну позицію, але думки про те, що тільки він може стати спасителем усього Парижа в результаті заважали йому зосередитися на ударі, і м'яч летів далеко на трибуни.

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. матчі

"Челсі" (Англія) - "ПСЖ" (Франція) - 2:0 (1:0)

Голи: Шюррле, 32 (1:0). Ба, 87 (2:0).

"Челсі" (Лондон): Чех, Іванович, Кейхілл, Террі, Давид Луїз, Аспілікуета, Лемпард (Ба, 66), Оскар (Фернандо Торрес, 81), Азар (Шюррле, 18), Вілліан, Ето'О.

"ПСЖ" (Париж): Сірігу, Максвелл, Алекс, Тіагу Сілва, Жалле, Мотта, Верратті (Кабай, 55), Матюіді, Лавессі (Пасторе, 73), Лукас (Маркіньос, 85), Кавані.

Попередження: Вілліан, 24. Верратті, 27. Кавані, 40. Лемпард, 41. Іванович, 56. Максвелл, 79. Давід Луїз, 82.

Суддя: Педру Проенса (Португалія).

8 квітня. Лондон. Стадіон "Стемфорд Бридж".

"Реал" також грав без лідера - травмованого Кріштіану Роналду, який був на лаві запасних, але швидше за все для залякування суперника. Але цей момент напевно не завадив одній з кращих команд континенту вже подумки будувати плани на 1/2 фіналу. 3:0 рахунок, який безсумнівно дає таку можливість, але при цьому не слід забувати про те, на якій стадії турніру ти знаходишся. В 1/4 фіналу не може бути слабких команд.

Що й підтвердив Дортмунд. Пам'ятаючи про торішній розгром "Реала" 4:0, "жовто-чорні" понеслися вперед і вже на 37-й хвилині забили два голи - Марко Ройс відзначився. Постарався і воротар Роман Вайденфеллер, який відбив пенальті від Анхель Ді Марії. Голкіпер зробив кілька сейвів і після перерви, і якщо б екс-донеччанин Генріх Мхітарян реалізував свій шанс, а не влучив у штангу, то швидше за все команди б чекав додатковий час. А так, "Реал" хоч і натужно, але потрапив до 1/2 фіналу.

"Боруссія" (Німеччина) - "Реал" (Іспанія) - 2:0 (2:0)

Голи: Ройс, 24 (1:0). Ройс, 37 (2:0).

Нереалізований пенальті: Ді Марія, 17 (воротар)

"Боруссія" (Дортмунд): Вайденфеллер, Дурм, Фрідріх, Хуммельс, Піщек (Обамеянг, 81), Кірх, Йоич, Мхітарян, Ройс, Гросскройц, Левандовскі.

"Реал" (Мадрид): Касільяс, Карвахаль, Пепе, Серхіо Рамос, Фабіу Коентрау, Хабі Алонсо, Ільярраменді (Іско, 46), Модріч, Бейл, Ді Марія (Касеміру, 73), Бензема.

Попередження: Серхіо Рамос, 27. Хабі Алонсо, 31. Карвахаль, 68. Ройс, 75. Обамеянг, 82. Касеміру, 83.

Суддя: Скоміна (Словенія).

8 квітня. Дортмунд. Стадіон "Сигнал Ідуна Парк".

Перший матч - 0:3.

Таким чином, в 1/2 фіналу може Жозе Моурінью може зустрітися зі своїми колишніми підопічними, про яких він нещодавно висловився зовсім в не дуже приємному контексті. Що ж, тоді в Особливого з'явиться шанс не словом, а ділом помститися тим, хто попив чимало його "аристократичної" крові.

Нагадаємо, що матчі 1/2 фіналу заплановані на 22/23 і 29/30 квітня. Фінал відбудеться в Лісабоні 24 травня. !zn

Читайте також:

У своєму 100-му матчі в Лізі Чемпіонів Кріштіану Роналду повторив рекорд Мессі

"Баварія" - фаворит Ліги Чемпіонів, МЮ і "Боруссія" - аутсайдери

ПСЖ почав переговори щодо трансферу Євгена Коноплянки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі