Реакція Фоменко на жеребкування ЧС-2018: "У нас досить рівна група"

Поділитися
Реакція Фоменко на жеребкування ЧС-2018: "У нас досить рівна група" Фоменко впевнений, що в групі зібралися міцні команди © Dynamo.kiev.ua
Головний тренер збірної України вважає Хорватію та Туреччину фаворитами відбіркової групи.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував жеребкування кваліфікації чемпіонату світу-2018, за підсумками якого збірна України зіграє в одній групі з Хорватією, Ісландією, Туреччиною та Фінляндією.

"У нас досить рівна група. Грандів немає, але є дуже сильні команди. Всі вони сповнені бажання проявити себе, - сказав Фоменко в коментарі "Спорт-Експрес в Україні", - Нас відносять до числа фаворитів поряд з Хорватією і Туреччиною? Погоджуся. Що стосується хорватів і турків, то обидві ці команди хорошого рівня, там грають класні футболісти. Хорватія не раз підносила суперникам сюрпризи, і зараз, як і раніше, здатна на них".

А півзахисник збірної Тарас Степаненко зрадів можливості зіграти проти хорвата Даріо Срни. "Нормально, з Даріо зіграємо! Хорватія з Ісландією - це важкі суперники, але нормальні. Не будуть же нам постійно попадатися Фарери, правильно? Дві-три команди високого рівня у групі будуть завжди. Думаю, фаворит – Хорватія, хоча і Туреччина з Ісландією - не подарунок. Група рівна, буде важко", – сказав Степаненко телеканалу "Футбол 1".

Читайте також: Україна піднялася на вісім позицій і обійшла Росію в рейтингу ФІФА

Нагадаємо, що у відборі на ЧС-2018 Україна стартує 5 вересня 2016 року матчем проти Ісландії. А 5 вересня поточного року українці проведуть домашній поєдинок кваліфікації на Євро-2016 проти Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі