"Райо Вальєкано" запропонував Зозулі повернутися

Поділитися
"Райо Вальєкано" запропонував Зозулі повернутися Зозуля все ще може повернутися в "Райо" © realbetisbalompie.es
Асоціація іспанських футболістів опублікувала заяву щодо українського форварда.

Перехід форварда збірної України Романа Зозулю з "Бетіса" в "Райо Вальєкано" на правах оренди все ще може відбутися, так як гравцеві запропоновано повернутися в команду, незважаючи на агресію з боку вболівальників клубу.

"Ла Ліга, Асоціація іспанських футболістів і "Райо Вальєкано" зберігають тверду позицію, щоб не піддаватися тиску. На зустрічі було вирішено забезпечити безпеку гравцеві, як у професійній діяльності, так і в особистому житті. Гравець, знаючи про ці умови і зобов'язання Ла Ліги, клуба і Асоціації, до понеділка повинен прийняти рішення про свого майбутнього", - свідчить заява.

Нагадаємо, Зозуля повинен був грати за "Райо" до кінця сезону, але фанати команди публічно звинуватили українця в нацизмі і вимагали у керівництва клубу не здійснювати трансфер, після чого Роман повернувся в "Бетіс".

Варто відзначити, що в підтримку Зозулі виступили його партнери по "Бетісу", керівництво клубу, Федерація футболу України, Андрій Шевченко та багато інших.

Нагадаємо, в іспанській Прімері за "Гранаду" також виступає ще один українець - нападник "Динамо" і збірної України Артем Кравець.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі