П'ять українських боксерів увійшли до фіналу Чемпіонату світу

Поділитися
У п'ятницю, 7 жовтня, на Чемпіонаті світу з боксу, який проходить в азербайджанській столиці Баку, всі п'ять українських боксерів, які пробилися у півфінал, виграли свої бої.

Так, у ваговій категорії до 60 кг Василь Ломаченко був сильнішим італійця Доменіко Валентіно 17:11 (3:4, 9:3, 5:4). У фіналі він зустрінеться з кубинцем Толедо Лопесом, який переміг казаха Гані Жайлауова - 21:9 (6:2, 7:3, 8:4).

У ваговій категорія до 69 кг Тарас Шелестюк переміг індійця Крішана Вікаса - 15:12 (4:4, 6:4, 5:6).

У фіналі він зустрінеться з казахом Серіку Сапієвим, який переміг литовця Каваляускаса Егідіуса. Останній, до слова, відмовився від продовження бою в першому раунді з рахунком 8:2.

Раніше сьогодні українець Денис Берінчік пробився у фінал вагової категорії до 64 кг. Він впевнено переміг англійця Томаса Сталкера 31:18. Суперником українця у фіналі буде бразилець Евертон Дос Сантос, який переміг італійця Вінченцо Манджокапре 16:7.

У фінал пробився і Олександр Усик, який у категорії до 91 кг, розгромив суперника з Білорусі 23:10 (7:2, 8:4, 8:4). У фіналі йому протистоятиме азербайджанський боксер Тимур Маммадов.

А Євген Хітров переміг румуна Богдана Журатоні (до 75 кг) технічним нокаутом у другому раунді. На той момент рахунок був 14:9 на користь Хитрова (11:8, 3:1). У фіналі українець зустрінеться з японцем Ріото Мурата, який розбив бразильця Флорентіно Фалькао - 24:11 (4:4, 8:4, 12:3).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі