ПСЖ не втримав перемогу на "Камп Ноу", пропускаючи "Барселону" у півфінал

Відео
Поділитися
ПСЖ не втримав перемогу на "Камп Ноу", пропускаючи "Барселону" у півфінал © fcbarcelona.com
Парижани відкрили рахунок, але з виходом на поле Ліонеля Мессі "Барса" змогла відіграти один м'яч для забезпечення виходу в 1/2 фіналу.

"Барселона" зіграла з ПСЖ внічию 1:1 на своєму полі, за сумою двох матчів забезпечивши собі вихід в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. У парижан відзначився Пасторе, а у каталонців Педро. Всі голи відбулися у другому таймі.

Головною інтригою протистояння був Ліонель Мессе - питання полягало в тому, чи встигне належним чином відновитися супергравець. Однак і в пресі, і навколо клубу були припущення, що аргентинець вийде на заміну. Ну і, напевно, багато хто розцінював як принциповий вихід екс-гравця "Барси" Златана Ібрагимовіча на поле "Ноу Камп" проти колишнього клубу.

Одна з інтриг була знята за кілька хвилин до стартового свистка, коли виявилося, що Мессі є в заявці, але на лаві запасних. Матч почався в швидкому темпі - команди обмінялися небезпечними моментами. Могли забивати Хаві і Лавессі. Ближче до середини тайму ПСЖ позначив свою перевагу. Ось вже Ібрагімович виводив Лавессі на ударну позицію, але "Барсу" врятував Вальдес.

Після перерви активізувався ще один аргентинець у складі ПСЖ. Хав'єр Пасторе слідом за Лавессі почав виходити на ударну позицію. На 50-й хвилині після пасу Ібрагімовича йому вдалося точно вдарити по воротам - Вальдес не виручив.

Добре, що у "Барселони" є Мессі. Його вихід на поле не те щоб посилив гру каталонців, але вже точно загострив і оживив дії зіграної команди. Моменти виникали один за іншим біля воріт ПСЖ, а через дев'ять хвилин після виходу аргентинця на поле господарі зрівняли рахунок: Педро вдарив від лінії штрафного у дальній кут - 1:1.

ПСЖ вистачило на фінальний штурм, до якого приєднався Бекхем, але "Барселона" цього разу була зосередженою і не дозволила суперникові забити такий потрібний м'яч.

"Барселона" - "Парі сен-жермен" 1:1 (0:0)

Голи: Педро, 71 - Пасторе, 50

"

"Барселона": Вальдес, Алвеш, Піке, Адріано (Бартра, 62), Альба, Хаві, Бускетс, Іньєста, Педро, Фабрегас (Мессі, 62), Вілья (Сонг, 84)
"ПСЖ": Сірігу, Жалле (ван дер Віль, 88), Алекс, Тіаго Сілва, Максвелл, Верратті (Бекхем, 83), Мотта, Лавессі (Гамейро, 81), Моура, Пасторе, Ібрахімовіч
Попередження: Адріано - Лавессі, Тіаго Сілва, Бекхем

Таким чином, "Барселона" стала другою іспанською командою, яка вийшла у півфінал Ліги Чемпіонів. !zn

Читайте також:

"Боруссія" робить неможливе, виходить у півфінал, оформляючи дубль у доданий час

"Галатасарай" змушує "Реал" понервувати, але все таки вилітає

Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів

В "Малазі" вважають, що їхню команду не хотіли бачити в півфіналі Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі