ПСЖ і "Ювентус" впевнено крокують у чвертьфінал Ліги Чемпіонів

Відео
Поділитися
ПСЖ і "Ювентус" впевнено крокують у чвертьфінал Ліги Чемпіонів Уболівальники "Ювентуса" в захваті © gazzetta.it
Ні іспанська "Валенсія", ні, тим більше, шотландський "Селтік" не зуміли добиться необхідного результату в інших матчах двухраундового протистояння в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Визначилися ще два чвертьфіналісти Ліги Чемпіонів. Ними стали туринський "Ювентус" і французький "Парі Сен-Жермен", які обіграли відповідно "Селтік" і "Валенсію". Нагадаємо, що 5 березня путівки до чвертьфіналу оформили "Боруссія" і "Реал".

У матчі-відповіді 1/8 фіналу італійці зіграли внічию 1:1 з "Валенсією", і завдяки виїзній перемозі 2:1 пройшли далі, а "Ювентус" до крупного виграшу в Шотландії додав ще й два м'ячі на домашньому стадіоні - 5:0 по сумі двох матчів. До речі, туринці пробилися в чвертьфінал Ліги вперше за 7 років!

Матч у Турині розпочався з активних дій гостей - саме їм необхідно було ліквідувати відставання у три м'ячі. Шотландці небезпечно прострілювали в штрафну, били по воротах, але, як це часто буває, вдалося забити в подібній ситуації суперникові. Алессандро Матрі опинився в потрібному місці в потрібний час, добив м'яч після дальнього удару партнера - 1:0 (24-я хвилина). "Селтік" продовжив атакувати, але знову їм не щастило.

Після перерви "Стара синьйора" пожвавилася і незабаром це принесло свої результати: Андреа Пірло прекрасною передачею знайшов у штрафній партнера Артуро Відаля, а чилієць відпасував на вільного Фабіо Квальяреллу - 2:0. Зрозуміло, що гра було зроблено, проте гості все-таки продовжували шукати щастя біля воріт нев'янучого Джанлуїджі Буффона. Погана реалізація моментів не дозволила їм порадіти хоча б одному м'ячу в плей-оффі Ліги Чемпіонів. "Селтік" вилітає, а "Ювентус" йде далі.

Перед "Валенсією", на відміну від "Селтіка", стояло більш розв'язане завдання, тим більше, що ПСЖ виступав без одного зі своїх лідерів Златана Ібрагімовича, який відбув дискваліфікацію. Забити два м'ячі навіть з такою лінією нападу, як у іспанського клубу (а в чемпіонаті Іспанії "Валенсія" забила 38 м'ячів у 26 матчах), - цілком реально.

Перший тайм пройшов у більш менш спокійному руслі - парижани рідко атакували (але все ж йшли вперед), а "Валенсія" досить пасивно і не винахідливо діяла на чужій половині поля - дивно, адже треба було забивати саме їм.

Гол виник на 55-й хвилині фактично на рівному місці: левантиєць Тіно Коста відібрав м'яч у суперника і віддав на бразильця Жонаса, який точно вистрілив з-за меж штрафної - 0:1. Тепер чвертьфінал став для "Валенсії" трохи ближчим. Навіть після того, як неодноразовий кривдник київського "Динамо" Лавессі на 66-ій хвилині зрівняв рахунок, іспанці мали моменти - Евер Банега, Роберто Сольдадо втратили свої шанси - не вистачало якихось сантиметрів. На жаль для левантійців, перевести гру в додатковий час вони не змогли - 1:1. ПСЖ продовжує боротьбу за трофей.

Читайте також:

"Боруссія" повернула "Шахтар" на землю, змусивши зменшити європейські амбіції гірників

Роналду забиває, "Реал"виграє на "Олд Траффорд" і виходить у чвертьфінал

Слідом за Бекхемом ПСЖ має намір отримати ще одного англійця: ціна питання - 40 мільйонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі