Проти "Лаціо" потрібно грати тільки на перемогу - Маркевич

Поділитися
Проти "Лаціо" потрібно грати тільки на перемогу - Маркевич Маркевич сподівається, що його підопічні зіграють з повною самовіддачею © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб в Римі спробує зберегти шанси на вихід у плей-офф Ліги Європи.

У п'ятому турі групового етапу Ліги Європи "Дніпро" 26 листопада зіграє у гостях з "Лаціо". Головний тренер дніпропетровців Мирон Маркевич перед грою підкреслив, що у команди немає іншого варіанту, крім як грати на перемогу.

"З "Лаціо" ми вже грали, правда при порожніх трибунах, а це вже інший футбол. Знаєте, ні ми, ні "Лаціо" останнім часом не показуємо той футбол, який можемо показувати. Сподіваюся, що завтра ми зламаємо цю традицію і продемонструємо хороший футбол з обох сторін. У нас іншого виходу немає: нам треба грати тільки на перемогу. Постараємося показати хорошу гру", - підкреслив Маркевич.

"У нас занадто сильно змінився склад порівняно з минулим роком, тому для нас проблема - відсутність кожного гравця, в тому числі і дискваліфікованого Ротаня. Але я все-таки сподіваюся на те, що гравці, які вийдуть завтра на поле, покажуть свою кращу гру. Хлопці розуміють, що якщо є шанс, необхідно за нього чіплятися. Сподіваюся, що вони зіграють з повною самовіддачею", - наводить слова Маркевича офіційний сайт "Дніпра".

Читайте також: "Лаціо" - "Дніпро": букмекери не вірять у дніпропетровців

Нагадаємо, після чотирьох турів "Дніпро" набрав 4 очки. Дніпропетровці на 3 очки відстають від "Сент-Етьєна" і на 6 - від "Лаціо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі