Проти футболістів молодіжної команди "Металіста" відкрито кримінальну справу

Поділитися
Проти футболістів молодіжної команди "Металіста" відкрито кримінальну справу Футболісти "Металіста" брали участь у договірних матчах © ФК Металіст
Гравці харківського клубу можуть понести покарання за договірні матчі.

Футболісти молодіжної команди харківського "Металіста" U-21 звинувачуються в участі в договірних матчах. Гравці забезпечували суперникам необхідний результат на полі за суму від 8 до 20 тисяч доларів за матч.

Згідно з офіційною заявою Національної поліції України, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 354 (Підкуп працівника підприємства, установи або організації) КК. Справа вже направлена до суду.

За договірні матчі футболістам загрожує штраф від 8,5 до 12,75 тисячі гривень або громадські роботи на термін від 180 до 240 годин. Максимально можливе покарання - позбавлення волі на строк до трьох років.

"Це перший випадок в Україні, коли на лаві підсудних опиняться гравці відомого футбольного клубу. Особи організаторів також встановлені", - заявив начальник Департаменту протидії злочинності НПУ Ігор Купранець.

Нагадаємо, харківський "Металіст" не отримав допуск до участі в поточному сезоні української Прем'єр-ліги. При цьому в Харкові був створений новий клуб "Металіст 1925".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі